Algemeen secretariaatswerk lonen in Antwerpen

Als Algemeen secretariaatswerk mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 35.000 €. Het gemiddelde loonbereik als Algemeen secretariaatswerk ligt tussen 28.600 € en 43.400 €. Voor een job als Algemeen secretariaatswerk zijn er heel wat jobaanbiedingen in Antwerpen, Mechelen, Puurs. Op StepStone.be kan je momenteel 37 vacatures terugvinden voor het beroep van Algemeen secretariaatswerk in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
35.000
28.600
Gemiddelde
43.400

Vacatures in Algemeen secretariaatswerk in Antwerpen

Management Assistant

Prayon
 • Puurs
Prayon * Puurs * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Graag willen we u informeren dat we een vacature voor onbepaalde duur hebben voor een management assistant in de productiezetel van Puurs. Jouw verantwoordelijkheden

Junior Management Assistant

Walters People
 • Mechelen
Walters People * Mechelen * Interimwerk met optie 'vast werk' * Voltijds - Een nieuwe opportuniteit als Junior Management Assistant doet zich voor bij een internationaal bedrijf actief binnen de voedselproductie en gelegen in ...

Assistant Finance Manager

Walters People
 • Kontich
Walters People - Assistant * Kontich * Interimwerk met optie 'vast werk' * Voltijds - Een bedrijf actief in de facilitaire diensten gelegen te Kontich is momenteel op zoek naar een Assistant Finance Manager .

Sales Executive

SGS Group Belgium
 • Antwerpen
Afgestemd op de algemene sales strategie, maak jij een sales plan op om de omzet binnen toegewezen regio's te zien toenemen.

Accountant

Walters People
 • Kontich
Heb je de eerste ervaring in de algemene boekhouding en kijk je uit een nieuwe uitdaging in een dynamische omgeving?

Real estate Project Manager

Gentis SA
 • Antwerp
Je bent als bouwheer verantwoordelijk voor de uitwerking van het aanbestedingsdossier, alsook de contractvorming met de algemene aannemer.

Junior Business Developer

Pass HR Services
 • Antwerpen, Limburg
De aandacht voor de klant, de voortdurende zoektocht duurzame producten en toepassingen en meer in het algemeen de naleving van bedrijfswaarden is de basis van hun dagelijkse activiteiten.

Facility Coördinator

bpost
 • Boom
Ondersteunen van de operatie in algemene zin.

Afdelingshoofd Ruimte A-niveau

Monitor HR Consulting
 • Hove
Je hebt de algemene leiding over de afdeling Ruimte.

Zorgkundige

Woon- en Zorgcentrum AALMOEZENIER CUYPERS
 • Stabroek
De algemene toestand van de bewoner opvolgen, helpen bij de inname van geneesmiddelen via orale weg, uitdelen en hulp bieden bij de maaltijden
 • 1-10 Van 37
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.