Algemeen boekhouder lonen in Hasselt

Als Algemeen boekhouder mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 50.900 €. Het gemiddelde loonbereik als Algemeen boekhouder ligt tussen 42.200 € en 60.000 €. Voor een job als Algemeen boekhouder zijn er heel wat jobaanbiedingen in Hasselt, Genk, Beringen. Op StepStone.be kan je momenteel 19 vacatures terugvinden voor het beroep van Algemeen boekhouder in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
50.900
42.200
Gemiddelde
60.000

Vacatures in Algemeen boekhouder in Hasselt

Verantwoordelijke boekhouding A - Z

Fashion Point
 • Eisden
Wij zijn op zoek een talentvol boekhouder. * Je staat in voor de algemene boekhouding van het bedrijf.

Junior Boekhouder

Synergie Belgium nv
 • Hasselt
Als junior boekhouder krijg je de kans om verantwoordelijkheden te nemen en mee te denken en te groeien met ons bedrijf

Financieel Adviseur

AXA Bank Belgium
 • Genk
AXA Bank Belgium * Genk * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Voor de verdere ontwikkeling van haar kantoren in de regio Genk is AXA Bank op zoek voltijdse beleggingsadviseurs (m/v/x).

SENIOR ACCOUNTANT - automotive- Kortrijk

James Woodman
 • Sint-Truiden
James Woodman * Sint-Truiden * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Ben jij een echte Multitasker? Iemand die leergierig is en elke uitdaging met beide handen aangrijpt?

BIBF Boekhoudkantoor Hasselt : boekhouder met passie

Austin Bright
 • Hasselt
Voor dit vooruitstrevend en gedigitaliseerd BIBF kantoor in Hasselt zijn wij momenteel op zoek een ervaren Dossierbeheerder / Boekhouder die graag een cliënteel bestaande uit éénmanszaken en KMO's wil bijstaan.

Financial advisor / beleggingsspecialist

Itzu Select
 • Bilzen
Itzu Select * Bilzen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Bank- en verzekeringsagent Zuid-Oost Limburg CommV is een lokaal verankerd (4 kantoren) en gedreven team van bank- en verzekeringsprofessionals.

JUNIOR BOEKHOUDER

Hays Response
 • Hasselt
Voor een nationale speler actief in de chemische sector zijn wij op zoek naar een junior boekhouder om een tof team te vervoegen in Hasselt.

Jnr Dossierbeheerder / Accountant ǀ Stabiel kantoor Beringen

Austin Bright
 • Beringen
Takenpakket ǀ Dossierbeheerder/Accountant/Boekhouder in Accountantskantoor - Wie jij bent en jouw parcours ǀ Dossierbeheerder/Accountant/Boekhouder in Accountantskantoor

Senior Accountant

A&B KMO Partners
 • Hasselt
A&B KMO Partners * Hasselt * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Wie zijn wij? A&B KMO-Partners is een toonaangevend kantoor voor fiscaal, financieel en juridisch advies.

Senior accountant - Regio Hasselt - bij voorkeur 4/5e

Robert Half Finance & Accounting
 • Hasselt
Robert Half Finance & Accounting * Hasselt * Vast contract, onbepaalde tijd * Deeltijds - Wil jij terecht komen binnen een vooruitstrevende onderneming binnen een familiale cultuur?
 • 1-10 Van 19
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.