Agent/e de méthodes lonen in Sint-Niklaas

Als Agent/e de méthodes mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 46.500 €. Het gemiddelde loonbereik als Agent/e de méthodes ligt tussen 38.400 € en 55.400 €. Voor een job als Agent/e de méthodes zijn er heel wat jobaanbiedingen in Antwerpen, Gent, Wilrijk. Op StepStone.be kan je momenteel 26 vacatures terugvinden voor het beroep van Agent/e de méthodes in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
46.500
38.400
Gemiddelde
55.400

Vacatures in Agent/e de méthodes in Sint-Niklaas

Master Chemie

SGS Group Belgium
 • Antwerpen
Je bouwt actief mee aan de verdere uitbouw van onze activiteiten en ontwikkeling van nieuwe methoden.

Laborant Chromatografie en Massaspectrometrie

SGS Group Belgium
 • Antwerpen
De afdeling I.A.C. (Institute for Applied Chromatography) is gespecialiseerd in high-tech onderzoek; o.a. de bepaling van dioxines en micropolluenten met behulp van hoge resolutie ...

Technicus Labo Membranen

Agfa Digital Print and Chemicals
 • Mortsel
Toepassen van nieuwe evaluatiemethoden om de kwaliteit van de producten te evalueren en het implementeren van relevante, efficiënte en veilige keurmethodes.

R&D laborant farmacie

Oxford Global Resources
 • Puurs
Je staat in voor de ontwikkeling, optimalisatie en validatie van analysemethodes * Methode-ontwikkeling in chemisch labo (HPLC, GC, UV, ...) * Toezicht op toepassing van de kwaliteitssystemen (vb.

Quality Manager - Sleutelrol succesbedrijf

Dixon Engineering
 • Antwerpen
Evalueren van het kwaliteitsbeleid, -systemen en methodes, opvolgen van de kwaliteit van de producten en de dienstverlening aan de klanten en zoeken mogelijke verbeteringen.

Quality Manager - Sleutelrol groeibedrijf

Dixon Engineering
 • Antwerpen
Evalueren van het kwaliteitsbeleid, -systemen en methodes, opvolgen van de kwaliteit van de producten en de dienstverlening aan de klanten en zoeken mogelijke verbeteringen.

Logistics Manager

DELHAIZE
 • Zellik
Enerzijds voor de bedrijfsvoering door het effectief organiseren en managen van operationele activiteiten binnen het team.

MAINTENANCE ENGINEER | 50K PETROCHEMISCHE SECTOR

Fuse Engineering
 • Antwerpen
Je werkt verbetervoorstellen uit voor de onderhoudsmethoden op de bedrijfslocatie. Onze klant is een grote speler in de petrochemische sector die momenteel actief is in meerdere continenten.

Project ingenieur methodevalidatie

Experis
 • Puurs
De methodes die gevalideerd worden en getransferd zijn al in commerciële fase. Project ingenieur methode validatie

Recruiter for the Life Sciences sector

Brunel Belgium NV
 • Mechelen
Efficiënt interviewen van kandidaten via de STAR-methode * Voorbereiden van kandidaten voor het interview bij de klant * Ervaring binnen de rekrutering van profielen in de Life Sciences sector
 • 1-10 Van 26
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.