Agent/e de méthodes lonen in Brussel

Als Agent/e de méthodes mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 46.500 €. Het gemiddelde loonbereik als Agent/e de méthodes ligt tussen 38.400 € en 55.400 €. Voor een job als Agent/e de méthodes zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Sint-Gillis, Mechelen. Op StepStone.be kan je momenteel 61 vacatures terugvinden voor het beroep van Agent/e de méthodes in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
46.500
38.400
Gemiddelde
55.400

Vacatures in Agent/e de méthodes in Brussel

Process Improvement Expert

DELHAIZE
 • Brussel
Wij zijn change agents. Wij ondersteunen de CFO bij het aansturen van zijn transformatieagenda. Essentiële capaciteiten zijn procesanalyse en design skills, solide financiële expertise, systeemkennis en – niet te ...

Technologue de laboratoire médical

Cerba HealthCare Belgium
 • Anderlecht
Contribuer à la mise au point et à la validation de nouvelles méthodes d'analyse - Fort de plus de 30 ans d'expérience dans la région de Bruxelles, le laboratoire LBS est un ...

Actuarieel analist

Christelijke Mutualiteiten - Mutualités Chrétiennes
 • Schaarbeek
Je staat in voor de optimalisatie van de methodes, modellen en berekeningswijzen. Dankzij de dynamiek van onze medewerkers! Zij slaan elke dag de handen in elkaar om resultaten te boeken.

Recruiter for the Life Sciences sector

Brunel Belgium NV
 • Mechelen
Efficiënt interviewen van kandidaten via de STAR-methode * Voorbereiden van kandidaten voor het interview bij de klant * Ervaring binnen de rekrutering van profielen in de Life Sciences sector

Test Developer

Smals
 • Sint-Gillis
Als Test Developer automatiseer je de testscenario's door middel van de ontwikkeling van scripts. Je lanceert de scripts, interpreteert de resultaten en .

Test Analyst

Smals
 • Sint-Gillis
Je ontwikkelt een goed inzicht in de technische omgeving en de functionele vereisten. Op basis van deze behoefteanalyse stel je de teststrategie en een globaal testplan op voor de verschillende ontwikkelde toepassingen.

Information Technology Recruiter

Brunel Belgium NV
 • Mechelen
Efficiënt interviewen van kandidaten via de STAR-methode * Voorbereiden van kandidaten voor het interview bij de klant

Recruiter for the Industry sector

Brunel Belgium NV
 • Mechelen
Efficiënt interviewen van kandidaten via de STAR-methode * Voorbereiden van kandidaten voor het interview bij de klant * Ervaring binnen de rekrutering van profielen in de Industry sector

Project ingenieur methodevalidatie

Experis
 • Puurs
De methodes die gevalideerd worden en getransferd zijn al in commerciële fase. Project ingenieur methode validatie

Laborant 1ste analist

Stegmann Belgium (BVBA)
 • Puurs
Je staat in voor de ontwikkeling, optimalisatie en validatie van analysemethodes - Methode ontwikkeling in chemisch labo (HPLC, GC, UV, ...) - Toezicht op toepassing van de kwaliteitssystemen (vb.
 • 1-10 Van 61
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.