After sales engineer lonen in Brugge

Als After sales engineer mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 43.800 €. Het gemiddelde loonbereik als After sales engineer ligt tussen 36.900 € en 53.400 €. Voor een job als After sales engineer zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brugge, Aalter, Eeklo. Op StepStone.be kan je momenteel 51 vacatures terugvinden voor het beroep van After sales engineer in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
43.800
36.900
Gemiddelde
53.400

Vacatures in After sales engineer in Brugge

Sales Engineer Pneumatica

SAM
 • West-Vlaanderen
Als Sales Engineer voor dit bedrijf ga je langs bij machinebouwers, productiebedrijven en verdelers met een uitgebreid gamma aan pneumatische componenten, afsluiters en handling equipment.

R&D Product Developer

Ausy Group Belgium NV
 • Eeklo, Aalst
Keep closely in-touch with Engineering, Marketing, Plants and sales for a successful project management and implementation.

COO

HUDSON
 • Aalter
Oversee daily operations of the company and the (Marketing, Sales, Finance, Purchasing, Logistics, …).

Sales Recruiter

Lagom Engineering
 • Hooglede
Als Sales Recruiter ga je aan de slag binnen één van onze gespecialiseerde divisies van Tecjobz HR Group. * Een trackrecord in het bereiken en overstijgen van sales targets

Sales Manager Solar

Voestalpine Sadef
 • Gits
Om ons sales team te versterken zijn we op zoek naar een Sales Manager Solar * Je stuurt het volledige verkoopproces doorheen de vele facetten van de organisatie: je werkt hiervoor nauw samen met productie, aankoop, ...

Shop Manager High-End Interieur

Sales Talents
 • Knokke-Heist
Sales Talents * Coachen van het team in hun Sales Skills en hen tot hogere successen begeleiden

Fleet Sales Advisor

BMW JOY'N US
 • BMW Cocquyt, Brugge
BMW JOY'N US * BMW Cocquyt, Brugge * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds * Je bent een ware “hunter” die zorgt voor een actieve B2B-prospectie, ter uitbreiding van de bestaande klantenportefeuille.

Marketing Medewerker BMW

BMW JOY'N US
 • BMW De Mey - Maldegem
Je staat in voor alle interne en externe marketinggerelateerde communicaties en dit voor alle deelfacetten binnen een concessie: sales, aftersales, HR,... Je waakt bij elke communicatie over een ...

Product Expert Automotive

BMW JOY'N US
 • BMW Cocquyt, Brugge
Je net een opleiding op Bachelor niveau hebt afgerond, liefst richting sales, marketing en/of financiën,

Key Account & Project Manager B2B

MARTENS & BRIJS
 • Roeselare
Je bent verantwoordelijk voor de volledige sales van A tot Z voor jouw Key Account. * Je werkt in een sterk team van vier personen, je wordt ondersteund door een sales support team, en .
 • 1-10 Van 51
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.