After Sales Manager lonen in Hasselt

Als After Sales Manager mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 56.400 €. Het gemiddelde loonbereik als After Sales Manager ligt tussen 48.900 € en 67.700 €. Voor een job als After Sales Manager zijn er heel wat jobaanbiedingen in Hasselt, Tessenderlo, Lummen. Op StepStone.be kan je momenteel 51 vacatures terugvinden voor het beroep van After Sales Manager in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
56.400
48.900
Gemiddelde
67.700

Vacatures in After Sales Manager in Hasselt

Shop Manager Interieur Limburg

Sales Talents
 • Limburg
Sales Talents kijkt uit een commerciële Shop Manager met passie voor interieur & decoratie. Sales Talents * Jouw enthousiasme als Manager werkt aanstekelijk. * De Regio Manager vormt jouw aanspreekpunt.

Business Director Rekrutering en Selectie

Ausy Group Belgium NV
 • Gent, Antwerpen, Hasselt
Ben jij een geboren peoplemanager, heb je sales ervaring in de recruitment sector en heb je zin om onze business verder uit te bouwen?

Debiteurbeheerder met goede kennis Frans | Midden-Limburg

Accountemps
 • Limburg
Je corrigeert, in van Sales en Commerciële Binnendienst, de eventuele fouten in de aangerekende bedragen; Manager.

Service manager

Motmans & Partners
 • Overpelt
Omdat de huidige functiehouder op pensioen gaat, zijn wij voor hen op zoek naar een Service manager . * People management: je bent verantwoordelijk voor het aansturen, coachen en motiveren van het internal ...

General Manager TVW Fuel Trucks

Hasco invest
 • Hasselt
Je team bestaat vandaag uit 15 personen (operations manager, garagisten, sales, administratie) Om ons bedrijf verder te professionaliseren en onze groei te verstevigen, zijn we op zoek naar een General Manager TVW Fuel Trucks.

Chief Commercial Officer

Hasco invest
 • Hasselt
Je wil er 100% voor gaan en draagt zelf ook je steentje bij aan het realiseren van de sales * Je bent verantwoordelijk voor het structureren en optimaliseren van de salesorganisatie.

JUNIOR FINANCE ADMINISTRATOR (M/V)

Intelect Leuven
 • Tienen
Om deze taken te volbrengen sta je in nauw van verschillende afdelingen oa. sales en marketing

Telesales & Commercial Coordinator

Vynova Belgium NV
 • Tessenderlo
Additionally, you will support and coordinate supply and demand activities of the European K Derivative Sales team.

Sales Engineer Factory Automation

Monitor HR Consulting
 • Limburg
Vandaag zijn er verschillende carrièreperspectieven te bespreken voor een gedreven (m/v/x) Sales Engineer Factory Automation regio Limburg & Vlaams-Brabant. De functie als Sales Engineer

Senior Post Market Specialist EMEA

Motmans & Partners
 • Tessenderlo
These self-developed and highly technological instruments are sold and distributed to the medical sector through the various sales agencies across Europe.
 • 1-10 Van 51
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.