After Sales Manager lonen in Gent

Als After Sales Manager mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 56.400 €. Het gemiddelde loonbereik als After Sales Manager ligt tussen 48.900 € en 67.700 €. Voor een job als After Sales Manager zijn er heel wat jobaanbiedingen in Gent, Waregem, Aalst (Oost-Vlaanderen ). Op StepStone.be kan je momenteel 81 vacatures terugvinden voor het beroep van After Sales Manager in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
56.400
48.900
Gemiddelde
67.700

Vacatures in After Sales Manager in Gent

Product Manager

Dossche Mills NV
 • Deinze
Momenteel zijn wij op zoek naar een: Product Manager . * Je verzorgt communicatie en cross-functioneel van verschillende departementen (operations, marketing, sales, technical support, QA, finance, …) over jouw product categorie

Key Account Manager België

CEO's 4 Climate
 • België
Om onze organisatie mee op de kaart te zetten en een succes te maken zoeken wij Key Accountmanagers. * Als Key Accountmanager voor CEO's 4 Climate werk je vanuit jouw eigen regio, netwerk en expertise aan ...

Account Manager Inside Sales

Businesslab
 • Sint-Denijs-Westrem
Als Account Manager Inside Sales start je in ons inhouse customer service team dat dagelijks in van kleine ondernemingen.

ENTHOUSIASTE JUNIOR ACCOUNTMANAGER M/V

Intelect Sint-Niklaas
 • Oost-Vlaanderen
Voor ��n van onze klanten zijn wij opzoek een accountmanager die instaat voor de verkoop van projecten. - Je bent heel communicatief en gepassioneerd door sales

Account Manager Bouw

Sales Talents
 • Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen
Sales Talents - De partner van Sales Talents is een familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een sterke internationale speler.

Business Director Rekrutering en Selectie

Ausy Group Belgium NV
 • Gent, Antwerpen, Hasselt
Ben jij een geboren peoplemanager, heb je sales ervaring in de recruitment sector en heb je zin om onze business verder uit te bouwen?

Field Sales Manager

HUDSON
 • België
Om de ambitieuze groei te ondersteunen zoeken zij momenteel een (m.v.x) Field Sales Manager. Resultaatgerichte en ervaren peoplemanager met een stevig commercieel trackrecord in een productgedreven omgeving

Junior Sales Engineer Industriële Automatisering

Monitor HR Consulting
 • Merelbeke
De vestiging in Merelbeke kent -net als het moederbedrijf- een gestage groei en is momenteel op zoek een: Jr. Sales Engineer - Industriële Automatisering voor regio Oost- West-Vlaanderen.

Business Development Manager

MERCURI URVAL
 • Ghent
Your contacts will mainly be CEOs, CFOs, Credit&Collection Managers, ... * You will initiate and actively participate in market specific marketing and network events in order to search for new sales opportunities.

Account Manager Raamdecoratie - WOVL

Manpower
 • West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen
Als Account manager word je verantwoordelijk voor de sales activiteiten van de firma in regio West- & Oost-Vlaanderen. Je bent waakzaam voor trends en rapporteert op regelmatige basis aan de sales manager.
 • 1-10 Van 81
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.