After Sales Manager lonen in Brugge

Als After Sales Manager mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 56.400 €. Het gemiddelde loonbereik als After Sales Manager ligt tussen 48.900 € en 67.700 €. Voor een job als After Sales Manager zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brugge, Eeklo, Aalter. Op StepStone.be kan je momenteel 44 vacatures terugvinden voor het beroep van After Sales Manager in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
56.400
48.900
Gemiddelde
67.700

Vacatures in After Sales Manager in Brugge

Key Account & Project Manager B2B

MARTENS & BRIJS
 • Roeselare
Om verder te bouwen aan dit succesverhaal, gaat Mulder op zoek gaat een Key Account & Project Manager B2B met ervaring in en passie voor food en industrie.

Customer Success Manager

HUDSON
 • Aalter
Ovinto, scale-up tech-organisatie, zoekt een (m/v/x) CUSTOMER SUCCESS MANAGER. * Als Customer Success Manager is je doel potentiële klanten te begeleiden in de testfase met het oog op een succesvolle ...

Sales Engineer Pneumatica

SAM
 • West-Vlaanderen
Als Sales Engineer voor dit bedrijf ga je langs bij machinebouwers, productiebedrijven en verdelers met een uitgebreid gamma aan pneumatische componenten, afsluiters en handling equipment.

R&D Product Developer

Ausy Group Belgium NV
 • Eeklo, Aalst
Keep closely in-touch with Engineering, Marketing, Plants and sales for a successful project management and implementation. Business Development Manager - AUSY Engineering

Fleet Sales Advisor

BMW JOY'N US
 • BMW Cocquyt, Brugge
BMW JOY'N US * BMW Cocquyt, Brugge * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds * Je bent een ware “hunter” die zorgt voor een actieve B2B-prospectie, ter uitbreiding van de bestaande klantenportefeuille.

Marketing Medewerker BMW

BMW JOY'N US
 • BMW De Mey - Maldegem
Je staat in voor alle interne en externe marketinggerelateerde communicaties en dit voor alle deelfacetten binnen een concessie: sales, aftersales, HR,... Je waakt bij elke communicatie over een ...

Product Expert Automotive

BMW JOY'N US
 • BMW Cocquyt, Brugge
Je net een opleiding op Bachelor niveau hebt afgerond, liefst richting sales, marketing en/of financiën,

Business Analist (bouwsector)

Experis
 • Brugge
Je bent ook bereid te participeren in het presales traject, waarbij je de sales vertegenwoordiger in zijn commerciële activiteiten steunt (demo's geven, etc.)

Operations Director | West-Vlaanderen

LEDR Executives Solutions
 • West-Vlaanderen
Ervaring met van ERP systemen, WMS en Sales & Operational Planning.

Sales Advisor Automotive

BMW JOY'N US
 • BMW Cocquyt, Brugge
BMW JOY'N US * BMW Cocquyt, Brugge * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds * Dankzij jouw product- en mensenkennis slaag je erin dé droomwagen van de klant samen te stellen op basis van zijn/haar behoeften.
 • 1-10 Van 44
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.