After Sales Manager lonen in België

Als After Sales Manager mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 56.400 €. Het gemiddelde loonbereik als After Sales Manager ligt tussen 48.900 € en 67.700 €. Voor een job als After Sales Manager zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 322 vacatures terugvinden voor het beroep van After Sales Manager in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
56.400
48.900
Gemiddelde
67.700

Vacatures in After Sales Manager

Performance marketing specialist

SAM
 • Antwerpen
Voor nu ga je operationeel en coachend aan de slag maar een rol als manager is niet ver weg. SAM Recruitment | Sales & Marketing

Internal Sales

Dixon Sales & Marketing
 • Mechelen
Dixon Sales & Marketing - Op zoek een leuke uitdaging in internal sales waar je je commercieel talent verder kan ontwikkelen? * Je ondersteunt zowel je klanten als je collega-Accountmanagers

Business Director Rekrutering en Selectie

Ausy Group Belgium NV
 • Gent, Antwerpen, Hasselt
Ben jij een geboren peoplemanager, heb je sales ervaring in de recruitment sector en heb je zin om onze business verder uit te bouwen?

Sales Manager

Stegmann Belgium (BVBA)
 • Kontich
Om hun groei op de Belgische markt te bestendigen, zoeken ze een ervaren Sales Manager. Je hebt relevante ervaring in een senior salesfunctie met minimaal 5 jaar ervaring in het leiden van een verkoopteam.

Procurement Category Manager

habeas
 • Wavre
We zijn op zoek naar: Category manager – Farmaceutische sector – Frans / Nederlands / Engels - ervaring in productbeheer en sales - Waver - arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur – voltijds.

Junior Sales Engineer Industriële Automatisering

Monitor HR Consulting
 • Merelbeke
De vestiging in Merelbeke kent -net als het moederbedrijf- een gestage groei en is momenteel op zoek een: Jr. Sales Engineer - Industriële Automatisering voor regio Oost- West-Vlaanderen.

Account Manager Short-Term Rental

Bergerat Monnoyeur
 • Belgium, North of France
Als Short-Term Rental Manager werk je vanuit ons verhuuragentschap gevestigd in het servicepunt van Izegem. o Problemen en discussiepunten met klanten oplossen (in overleg met de Sales-afdeling).

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER COATINGS BOUWSECTOR

HAYS
 • Benelux
Voor een gerenommeerde speler in o.a. coatings voor de bouwsector zoekt Hays Construction Kortrijk een Business Development Manager voor de Benelux.

Sales Manager Solar

Voestalpine Sadef
 • Gits
Om ons sales team te versterken zijn we op zoek naar een Sales Manager Solar * Je stuurt het volledige verkoopproces doorheen de vele facetten van de organisatie: je werkt hiervoor nauw samen met productie, aankoop, ...

Technisch Account Manager Bouwmaterialen Noord-Frankrijk

Sales Talents
 • Noord-Frankrijk
Sales Talents - Ter uitbreiding van het team zijn we op zoek naar een enthousiaste Technisch Account Manager bouwmaterialen & zakgoed voor de regio Noord-Frankrijk ( Calais tot Rouen, grens met België).
 • 1-10 Van 322

Salarisgegevens voor soortgelijke jobtitels

Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.