Afgevaardigd bestuurder lonen in Sint-Niklaas

Als Afgevaardigd bestuurder mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 84.400 €. Het gemiddelde loonbereik als Afgevaardigd bestuurder ligt tussen 75.400 € en 98.400 €. Voor een job als Afgevaardigd bestuurder zijn er heel wat jobaanbiedingen in Antwerpen, Bornem. Op StepStone.be kan je momenteel 14 vacatures terugvinden voor het beroep van Afgevaardigd bestuurder in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
84.400
75.400
Gemiddelde
98.400

Vacatures in Afgevaardigd bestuurder in Sint-Niklaas

PRODUCTIEMANAGER AGRARISCHE SECTOR: Groei door tot CEO

Fuse Engineering
 • Antwerpen
Fuse Engineering * Antwerpen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Deze gepassioneerde KMO met een grote passie voor hun eindproduct is momenteel op zoek naar een productiemanager .

Algemeen & Operationeel Manager

HCM²
 • Antwerpen
HCM² * Antwerpen * Freelance * Voltijds - Introductie - HCM², Private Arbeidsbemiddeling in een uniek concept. Actief, pro-actief en een welgemeende servicegerichtheid zijn onze stelregels.

Managing Director bij Asamco te Bornem

A&S Careers
 • Bornem
Momenteel zijn wij op zoek een (m/v) Managing Director. * Als Managing Director bent u verantwoordelijk voor de algemene aansturing en coördinatie van de organisatie.

Algemeen Directeur

Emino
 • Vlaanderen, Brussel
Als Algemeen Directeur zet je in samenspraak met het Bestuursorgaan de strategische lijnen uit. * Als Algemeen Directeur denk je vanuit diversiteit en gaat hier respectvol mee om.

Group Director

Motmans & Partners
 • Herentals
In het kader van deze doelstelling zijn wij op zoek een unieke en strategisch ondernemende Group Director, een slimme durver met focus op groei en acquisitie.

General Manager TVW Fuel Trucks

Hasco invest
 • Hasselt
Om ons bedrijf verder te professionaliseren en onze groei te verstevigen, zijn we op zoek naar een General Manager TVW Fuel Trucks.

COO

HUDSON
 • Aalter
To strengthen the team Ovinto is looking for a COO (m/f) to set up an organization and working practice guaranteeing the company success in the long run and to secure the functionality of business to ...

Plant Manager

Talent Selection
 • Gent
Voor onze vestiging in Gent zoeken wij een: Plant Manager Talent Selection * Gent * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie

Operations Manager

HUDSON
 • Roeselare
Om de groei van het bedrijf te ondersteunen, wil het zich versterken met een (m/v/x): Operations Manager, hands-on en pragmatische peoplemanager met focus op logistiek en supply chain * Roeselare * Vast contract, onbepaalde tijd

Directeur

Levedale VZW
 • Meise
Voorziene datum van indiensttreding: 2 november 2020 om nog enige tijd met de huidig directeur de organisatie te leren kennen.
 • 1-10 Van 14
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.