Afgevaardigd bestuurder lonen in Leuven

Als Afgevaardigd bestuurder mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 84.400 €. Het gemiddelde loonbereik als Afgevaardigd bestuurder ligt tussen 75.400 € en 98.400 €. Voor een job als Afgevaardigd bestuurder zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel. Op StepStone.be kan je momenteel 13 vacatures terugvinden voor het beroep van Afgevaardigd bestuurder in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
84.400
75.400
Gemiddelde
98.400

Vacatures in Afgevaardigd bestuurder in Leuven

Algemeen Directeur

Emino
 • Vlaanderen, Brussel
Als Algemeen Directeur zet je in samenspraak met het Bestuursorgaan de strategische lijnen uit. * Als Algemeen Directeur denk je vanuit diversiteit en gaat hier respectvol mee om.

Technicus Metro (M/V)

STIB / MIVB
 • Bruxelles
Je bent eveneens in contact met de metrobestuurders en het centrum voor energiebeheer.

Onderhoudsarbeider Metro (M/V) – CBD 6 maand

STIB / MIVB
 • Bruxelles
• Je voert allerhande aanpassingswerken uit aan de metrostellen (aanpassing van de bestuurderspost, werken aan koetswerk/structuur wagenbak, …).

Technicus (elektro)mecanicien Bus (M/V)

STIB / MIVB
 • Bruxelles
Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Jouw verantwoordelijkheden - Heb je een goede kennis van elektromechanica, elektriciteit, hydraulica en pneumatica? En ben je op zoek een boeiende job?

Mecanicien

Bruxelles Propreté NET Brussel
 • Bruxelles
Je hebt een technisch diploma mechanica of elektromechanica A2 of A3 met een eerste geslaagde ervaring als mecanicien in de automobielsector - Bruxelles Propreté NET Brussel * Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds

TECHNICIEN DE MAINTENANCE ELECTRICITE-HVAC

HAYS
 • Bruxelles
* * Expérience en électricité liée à l'HVAC Leader sur son marché, celui-ci recherche trois techniciens en ELECTRICITE & HVAC afin de renforcer son équipe sur un site fixe sur ...

Electric Power Controller (M/V)

STIB / MIVB
 • Bruxelles
Aarzel dan niet langer en kom onze dispatching Energie versterken als Electric Power Controller. * Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Jouw verantwoordelijkheden

Technicien Polyvalent en Maintenance d’Installations Techniques

S&you
 • Haeren
Afin de renforcer ses équipes, nous recherchons un.e Technicien Polyvalent en Maintenance d'Installations Techniques

Elektricien Teamleider - EC728

adva consult sprl
 • Ixelles
De teamleider zorgt ervoor dat het hem toevertrouwde werk wordt uitgevoerd volgens de specificaties en plannen. De teamleider neemt ook deel aan de bouwwerkzaamheden.

Assistent Planning (M/V)

STIB / MIVB
 • Bruxelles
Als Assistent Planning is het jouw taak om het werk voor te bereiden, te organiseren & te plannen en de middelen zo optimaal mogelijk te verdelen. * Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Jouw verantwoordelijkheden
 • 1-10 Van 13
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.