Afgestudeerde sales lonen in Leuven

Als Afgestudeerde sales mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 41.200 €. Het gemiddelde loonbereik als Afgestudeerde sales ligt tussen 34.600 € en 50.600 €. Voor een job als Afgestudeerde sales zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Mechelen, Sint-Gillis. Op StepStone.be kan je momenteel 145 vacatures terugvinden voor het beroep van Afgestudeerde sales in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
41.200
34.600
Gemiddelde
50.600

Vacatures in Afgestudeerde sales in Leuven

Sales & Marketing Graduate Program

HILTI
 • Belgium
12 – 24 months: You continue to work as account manager and in addition, you take on a strategic project in a department other than sales.

Beheerder Hospitalisatieverzekering

AG Insurance
 • Brussel
Een meer dan leerrijke kans voor een jonge afgestudeerde en een ontdekkingsreis speciaal voor jou! o Je werkt voortdurend en extern AG), onze re-integratiepartners, sales en andere diensten.

Procurement Category Manager

habeas
 • Wavre
We zijn op zoek naar: Category manager – Farmaceutische sector – Frans / Nederlands / Engels - ervaring in productbeheer en sales - Waver - arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur – voltijds.

Accountmanager Binnendienst

Swepro Sprl
 • Arnhem
Klantbeheer, orderafhandeling, sales en natuurlijk een goede werksfeer zijn de elementen die wij bieden * Enige ervaring in de sales of verkoop is een pré

Sales coordinator FR // ANG

TEMPO-TEAM Region Hainaut
 • Nivelles
En tant que sales coordinator, tu du groupe dans la gestion des accords et dans la relation client sur la partie USA.

Junior Business Developer

Heads&Hunters s.a.
 • Bruxelles
Vous disposez d'une expérience dans une fonction similaire Sales (Hunting) entre 2 et 6 ans

Internal Accountmanager SME

Telenet Bvba
 • Mechelen
Informatie over de acties bij de concurrenten verzamelen en deze intern delen aan het pre-sales- of ontwikkelingsteam voor creatie van nieuwe producten of diensten.

Commercial Excellence Manager - Energy

Dixon Sales & Marketing
 • Mechelen
Dixon Sales & Marketing - Je bent de spin in het web tussen de afdelingen Marketing, Sales en Operations. * Opzetten van de juiste sales management reporting tool; alsook de support automatisering

Sales Business Analyst - Agricultuur

Dixon Sales & Marketing
 • Leuven
Dixon Sales & Marketing - Voor een toonaangevende onderneming in internationale context die blijft innoveren, zijn we op zoek naar een Sales Business Analyst , dus lees vooral verder!

HR Officer & Team Assistant

An anonymous company is recruiting
 • Bruxelles
Sales: Administratieve ondersteuning van het Nederlandstalig Sales Team, klantenorders vastleggen, facturatie, onbetaalde facturen opvolgen, …
 • 1-10 Van 145
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.