Afgestudeerde sales lonen in Aalst

Als Afgestudeerde sales mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 41.200 €. Het gemiddelde loonbereik als Afgestudeerde sales ligt tussen 34.600 € en 50.600 €. Voor een job als Afgestudeerde sales zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Gent, Sint-Gillis. Op StepStone.be kan je momenteel 163 vacatures terugvinden voor het beroep van Afgestudeerde sales in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
41.200
34.600
Gemiddelde
50.600

Vacatures in Afgestudeerde sales in Aalst

Sales & Marketing Graduate Program

HILTI
 • Belgium
12 – 24 months: You continue to work as account manager and in addition, you take on a strategic project in a department other than sales.

Beheerder Hospitalisatieverzekering

AG Insurance
 • Brussel
Een meer dan leerrijke kans voor een jonge afgestudeerde en een ontdekkingsreis speciaal voor jou! o Je werkt voortdurend en extern AG), onze re-integratiepartners, sales en andere diensten.

HR Officer & Team Assistant

An anonymous company is recruiting
 • Bruxelles
Sales: Administratieve ondersteuning van het Nederlandstalig Sales Team, klantenorders vastleggen, facturatie, onbetaalde facturen opvolgen, …

B2C Sales Excellence Manager

Eneco Belgium NV
 • Mechelen
Als B2C Sales Excellence Manager fungeer je als spoc tussen onze afdelingen Marketing, Sales en Operations. * Je ondersteunt het Sales team B2C bij het ontwikkelen van nieuwe sales kanalen en sales partners.

Plant Manager Voedingsindustrie

Culinor
 • Gent
en tot slot, een belangrijk aanspreekpunt bent voor onze afdelingen aankoop, productieplanning, sales en logistiek depot

Consolidation & Reporting Specialist

Group De Cloedt
 • Elsene
set up (sales reports, balance, P&L, working capital)

Sales Manager

TranzCom
 • Vlaanderen
TranzCom is marktleider in België op het vlak van radionetwerkinfrastructuur en radioterminals en om haar klanten te helpen de voordelen van nieuwe technologieën te ontdekken, zijn ze op zoek een m/v ...

Contract Administration

Arag SE-Branch Belgium
 • Brussel
Over een commerciële feeling beschikken en "klantgericht" zijn om een nauwe samenwerking met het sales netwerk te ontwikkelen.

Inside Account Manager

StepStone
 • Brussels
You take initiatives to improve your sales; * You have the motivation and determination to achieve and exceed your sales objectives.

Digital Health Patient Outcome Manager

Pfizer SA
 • Elsene
Seamless cooperation with Sales, Marketing and Medical function is important in order to ensure excellent execution of strategies and tactics.
 • 1-10 Van 163
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.