Afgestudeerde sales lonen in België

Als Afgestudeerde sales mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 41.200 €. Het gemiddelde loonbereik als Afgestudeerde sales ligt tussen 34.600 € en 50.600 €. Voor een job als Afgestudeerde sales zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 349 vacatures terugvinden voor het beroep van Afgestudeerde sales in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
41.200
34.600
Gemiddelde
50.600

Vacatures in Afgestudeerde sales

Sales & Marketing Graduate Program

HILTI
 • Belgium
12 – 24 months: You continue to work as account manager and in addition, you take on a strategic project in a department other than sales.

Procurement Category Manager

habeas
 • Wavre
We zijn op zoek naar: Category manager – Farmaceutische sector – Frans / Nederlands / Engels - ervaring in productbeheer en sales - Waver - arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur – voltijds.

Beheerder Hospitalisatieverzekering

AG Insurance
 • Brussel
Een meer dan leerrijke kans voor een jonge afgestudeerde en een ontdekkingsreis speciaal voor jou! o Je werkt voortdurend en extern AG), onze re-integratiepartners, sales en andere diensten.

(Junior) Recruitment Consultant

LMH
 • Antwerpen
Ben je ondernemend, stressbestendig en ben je nieuwsgierig een carrière in de wondere wereld van de sales? Ben je net afgestudeerd en op zoek een uitdagende startersfunctie?

Accountmanager Binnendienst

Swepro Sprl
 • Arnhem
Klantbeheer, orderafhandeling, sales en natuurlijk een goede werksfeer zijn de elementen die wij bieden * Enige ervaring in de sales of verkoop is een pré

Data Specialist

OZ - Onafhankelijk Ziekenfonds
 • Brugge
De hieraan verbonden conclusies voeden jouw adviezen richting workforce management, marketing- en sales acties, budgettaire acties en procesoptimalisaties.

Commerciële binnen- en buitendienst

Synergie Belgium nv
 • waver
buitendienst schrikt je niet af; je zoekt een opportuniteit om je sales carrière verder vorm te geven * Fulltime salesfunctie op lange termijn

Teamleader Mechanisch Onderhoud

Ausy Group Belgium NV
 • Gent
Sales & Recruitment Consultant - AUSY Engineering

IT Security Engineer

TrueGEN
 • Antwerp
TrueGEN * Antwerpen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Onze klanten vertrouwen op ons omdat we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. En dat doen we met een jong, energiek team dag in dag uit.

IT Security Consultant

TrueGEN
 • Antwerp
Je maakt inschattingen voor nieuwe projecten, je update je sales collega's en doet een presales voorstel om een goed beveiligd netwerk op te bouwen.
 • 1-10 Van 349

Salarisgegevens voor soortgelijke jobtitels

Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.