Advocaat lonen in Sint-Niklaas

Als Advocaat mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 51.400 €. Het gemiddelde loonbereik als Advocaat ligt tussen 44.100 € en 62.000 €. Voor een job als Advocaat zijn er heel wat jobaanbiedingen in Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 15 vacatures terugvinden voor het beroep van Advocaat in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
51.400
44.100
Gemiddelde
62.000

Vacatures in Advocaat in Sint-Niklaas

Advocaat ondernemingsrecht

Le Grand & Associates
 • Gent
Heb je een stevige ervaring als advocaat , in het bijzonder in het ondernemingsrecht? * Je beschikt uiteraard over een rechtendiploma & hebt meerdere jaren ervaring als advocaat

Personal assistant

Van Steenbrugge Advocaten
 • Gent
Van Steenbrugge Advocaten Van Steenbrugge Advocaten staat voor ondernemings-, sport- en strafrecht. Het kantoor is een warme en hechte groep van 22 advocaten die kan rekenen op een toegewijd administratief kader.

Schadebeheerder rechtsbijstand

Le Groupe P&V - De P&V Groep
 • Anvers
Het recupereren van de schade van onze verzekerde en desgevallend het aanstellen van een advocaat indien vereist;

Tax Lawyer - sports & HR

Le Grand & Associates
 • Gent
Voor één van de grotere advocatenkantoren in ons land, zijn we momenteel op zoek naar een junior associate / stagiair-advocaat met een fiscale achtergrond en een sterke interesse in de sportwereld.

CFO - consultancy Faciliteiten over 3 continenten

LEDR Executives Solutions
 • Antwerp
U bent het aanspreekpunt voor externe partijen (banken, advocaten, accountants,...)

HR Officer voltijds of 4/5e

HR Talents
 • Gent
Mjjn klant is een productiebedrijf en is op zoek naar een HR Officer om de arbeiders bij te staan van A tem Z op vlak van HR topics. HR Talents * Gent - verbeter je het HR beleid en ga je een optimalisatie.

Deeltijdse HR/Payroll Officer

HR Talents
 • Gent
Ter versterking van het HR-team en om de aanwezigheid van HR in iedere vestiging te garanderen, zoekt HR Talents een deeltijdse HR/Payroll Officer voor de vestiging te Gent. HR Talents

HR Business Partner

SD Worx Career Solutions
 • Gent
Voor een succesvolle organisatie in Gent, kijkt SD Worx Staffing Solutions uit een HR Business Partner met kennis hard en soft HR. Heb jij reeds meerdere jaren ervaring als HR-Generalist en ben je klaar voor 'the next step'?

Warehouse Manager

Dixon Supply Chain
 • Gent
Ervaren Warehouse Manager met sterke leadership skills en komt het beste tot je recht in een dynamische omgeving die sterk inzet op innovatie?

Schadebeheerder arbeidsongeschiktheid

Le Groupe P&V - De P&V Groep
 • Anvers
Voor de dienst Zorg binnen de afdeling Leven zijn we op zoek naar een schadebeheerder 'arbeidsongeschiktheid'.. * Ervaring in schadebeheer is een pluspunt; Le Groupe P&V - De P&V Groep * Anvers * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds
 • 1-10 Van 15
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.