Advocaat lonen in Leuven

Als Advocaat mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 57.000 €. Het gemiddelde loonbereik als Advocaat ligt tussen 49.100 € en 68.000 €. Voor een job als Advocaat zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Zaventem. Op StepStone.be kan je momenteel 12 vacatures terugvinden voor het beroep van Advocaat in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
57.000
49.100
Gemiddelde
68.000

Vacatures in Advocaat in Leuven

Legal Assistant

Le Grand & Associates
 • Brussel
Je komt terecht tussen de advocaten en staat hen bij met raad en daad. Je zorgt in team voor de correcte opvolging, analyse en verwerking van heel wat informatie en doet de nodige opzoekingen op vraag van de advocaten.

Financieel-administratief medewerker

Walters People
 • Zaventem
Je volgt de inning van de debiteuren op; het beheer van advocatendossiers en dubieuze debiteuren behoort tevens tot jouw takenpakket.

Juridisch Assistent Patrimonium

BAKKER & PARTNERS
 • Dendermonde
Als Juridisch assistent patrimonium help je DDS om haar dienstverlening verder te ontwikkelen en te professionaliseren. Je op administratief en operationeel vlak en geeft juridisch advies over het vastgoed in eigen beheer.

Administratief Bediende - dienst planning

SD Worx Career Solutions
 • Vilvoorde
minstens een eerste ervaring in een administratieve functie * Je volgt de planning op en zorgt dat er op de verschillende sites steeds voldoende medewerkers zijn om het werk uit te voeren.

Administratief Medewerker - Drogenbos - leuk pakket

OfficeTeam
 • Drogenbos
Ze zijn dringend op zoek naar Administratief Medewerker (M/V/X) in Drogenbos, die op zoek is een gevarieerde job. OfficeTeam * Drogenbos * Interimwerk met optie 'vast werk' * Voltijds

Administratief Medewerker Klantenadviseur

Vlaams Energiebedrijf NV
 • Brussel
Ter versterking van ons team zijn we momenteel op zoek een gedreven (m/v/x): Administratief Medewerker Klantenadviseur. * Je verwerkt de nodige gegevens administratief. Vlaams Energiebedrijf NV * Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd

Directiesecretaris.esse (m/v/x) (Niveau: B)

urban.brussels
 • Brussel
U hebt minstens één jaar ervaring als directiesecretaris /esse. urban.brussels * Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Urban.brussels werd opgericht in juli 2017.

Administratief Medewerker Onthaal (Zaventem)

EXSELSIA
 • Zaventem
Voor onze klant, een Amerikaanse producent van voedingsmiddelen, zijn we op zoek naar een administratieve duizendpoot . Ben je dynamisch, delightful en hou je van een combinatie van administratief werk en receptiewerk?

Office Assistant

Itzu Select
 • Brussel
Momenteel is Hubertus Vereniging Vlaanderen op zoek naar een Administratief Bediende . Itzu Select * Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie

Receptionist

Synergie Belgium nv
 • Leuven
Je hebt al enige ervaring binnen onthaalmedewerker, receptionist,.. Voor een studentenresidentie in Leuven zoeken wij een onthaalmedewerker. Synergie Belgium nv * Leuven * Interimwerk met optie 'vast werk' * Voltijds - Introductie
 • 1-10 Van 12
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.