Adviseur verzekeringen lonen in België

Als Adviseur verzekeringen mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 37.100 €. Het gemiddelde loonbereik als Adviseur verzekeringen ligt tussen 30.800 € en 46.100 €. Voor een job als Adviseur verzekeringen zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 811 vacatures terugvinden voor het beroep van Adviseur verzekeringen in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
37.100
30.800
Gemiddelde
46.100

Vacatures in Adviseur verzekeringen

Consultant Finance & Insurance

Akkermans en Partners
 • Antwerpen, Brussel
1 jaar of meer ervaring in verzekeringen * hospitalisatie- en groepsverzekering

Administratief Bediende Afrekeningen Verzekeringen

Manpower Group Solutions
 • Brussel
Verzekeringen afsluiten is voor ons dan wel dagdagelijkse praktijk – voor onze klanten gaat het telkens opnieuw over een belangrijk contract met ingrijpende gevolgen.

Klantenadviseur verzekeringen

Walters People
 • Gent
Voor een onafhankelijk makelaarskantoor binnen verzekeringen, gelegen in hartje Gent, zijn we op zoek naar een Klantenadviseur verzekeringen om het team te versterken.

Commercieel adviseur verzekeringen

Walters People
 • Groot-Bijgaarden
Voor een verzekringskantoor met een sterke reputatie in de regio, gelegen in Groot-Bijgaarden, zijn we op zoek naar een Commercieel adviseur verzekeringen om het team te versterken.

Conseiller en assurances

Daoust
 • Charleroi
Daoust * Charleroi * Contrat fixe à durée indéterminée * Plein temps - Fondée en 1954, Daoust est la société de Ressources Humaines belge la plus expérimentée.

Administratief Bediende Verzekeringen

Manpower Group Solutions
 • Antwerpen
een competitief Compensation & Benefits package (met cafetariamodel) met een waaier van aantrekkelijke personeelsvoordelen: groepsverzekering, invaliditeits-hospitalisatie-ongevallen ...

Adviseur Priority Commercial

BNP Paribas Fortis
 • Bruxelles
Goed nieuws : de expertiselijn Priority Banking zoekt een nieuwe collega om de rol van Adviseur Priority op te nemen.

Administratief Medewerker Klantenadviseur

Vlaams Energiebedrijf NV
 • Brussel
Ter versterking van ons team zijn we momenteel op zoek een gedreven (m/v/x): Administratief Medewerker/Klantenadviseur

Expert Vermogensopbouw - Cluster Zoniën

KBC Bank & Verzekering
 • Brussel
KBC Bank & Verzekering Je hebt een basiskennis successie waardoor je een gerichte behoefteanalyse en doorverwijs kan realiseren de successieadviseurs.

Commercieel adviseur

KBC Bank & Verzekering
 • Brussel
KBC Bank & Verzekering De Commercieel adviseur is het eerste fysieke aanspreekpunt en vormt het gezicht van KBC alle klanten, in het lokale kantoor en eventueel in een aantal voorkeurkantoren in de cluster.
 • 1-10 Van 811
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.