Adviseur/euse kwaliteitszorg lonen in Sint-Niklaas

Als Adviseur/euse kwaliteitszorg mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 42.600 €. Het gemiddelde loonbereik als Adviseur/euse kwaliteitszorg ligt tussen 35.600 € en 51.900 €. Voor een job als Adviseur/euse kwaliteitszorg zijn er heel wat jobaanbiedingen in Antwerpen, Gent, Sint-Niklaas. Op StepStone.be kan je momenteel 14 vacatures terugvinden voor het beroep van Adviseur/euse kwaliteitszorg in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
42.600
35.600
Gemiddelde
51.900

Vacatures in Adviseur/euse kwaliteitszorg in Sint-Niklaas

Hoofdverpleegkundige Kinder-en Jeugdpsychiatrie

AZ Nikolaas
 • Sint-Niklaas
Je hebt aandacht voor kwaliteitszorg. * Kwaliteitsvolle zorg op mensenmaat * Je coördineert en organiseert op jouw afdeling de patiëntgerichte, integrale en kwalitatieve zorg aan de patiënt, in nauw overleg met het artsenteam.

Verantwoordelijke Productie en Distributie

Rode Kruis-Vlaanderen
 • Mechelen, Gent
Binnen deze functie ben je verantwoordelijk om de kwaliteitszorg binnen de productie en distributie te borgen en garanderen.

Verpleegkundige

AZ Nikolaas
 • Sint-Niklaas
Je draagt bij tot een optimale kwaliteitszorg vb. kalibreren van het materiaal, deelnemen aan klinische studies, onderzoeken aan het bed van de patiënt, …

Opleidingshoofd Vastgoed

Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen
 • Antwerpen
Je realiseert de doelen m.b.t. onderwijs, onderzoek, maatschappelijke dienstverlening, kwaliteitszorg, financiën en personeel en de representatie van deze opleiding binnen het kader van het departement ...

Pediatrisch verpleegkundige Compensatieploeg Moeder en Kind

AZ Nikolaas
 • Sint-Niklaas
AZ Nikolaas * Sint-Niklaas * Vast contract, onbepaalde tijd * Deeltijds - Introductie - AZ Nikolaas behaalde recent het internationaal erkende NIAZ- kwaliteitslabel en slaagde met grootste onderscheiding.

Medisch Begeleider

Rode Kruis-Vlaanderen
 • Eeklo
Elke begeleider wordt ingeschakeld in een specifieke deeltaak. Rode Kruis-Vlaanderen * Eeklo * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Intro - Miljoenen mensen zijn op de vlucht voor oorlog, honger, vervolging of natuurgeweld.

Pediatrisch verpleegkundige

AZ Nikolaas
 • Sint-Niklaas, Campusoverschrijdend
AZ Nikolaas * Sint-Niklaas, Campusoverschrijdend * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Functiebeschrijving * Je wordt bij voorkeur tewerkgesteld binnen het “Zorgprogramma Kinderen” bij tijdelijke tekorten.

Verpleegkundige

AZ Nikolaas
 • Lokeren
Je werkt als verpleegkundige binnen een interdisciplinair team. * Voor de overige taakinhoud verwijzen we de functieomschrijving 'verpleegkundige', verkrijgbaar bij de dienst P & O. AZ Nikolaas * Lokeren * Vast contract, onbepaalde tijd

Hoofd Laboratoriumtechnoloog CELA

Rode Kruis-Vlaanderen
 • Mechelen
Rode Kruis-Vlaanderen * Mechelen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Intro - De Dienst voor het Bloed van Rode Kruis-Vlaanderen is een professionele organisatie waarin kwaliteit, veiligheid en efficiëntie de sleutelwoorden zijn.

Teamleider Verpleegkundige Mobiele Collecte

Rode Kruis-Vlaanderen
 • Mechelen
Om ons team te versterken, zijn we op zoek naar een teamleider . Als teamleider ben je lid van het team dat actief is in een donorcentrum of in mobiele collectes binnen een subregio.
 • 1-10 Van 14
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.