Adviseur/euse kwaliteitszorg lonen in Leuven

Als Adviseur/euse kwaliteitszorg mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 42.600 €. Het gemiddelde loonbereik als Adviseur/euse kwaliteitszorg ligt tussen 35.600 € en 51.900 €. Voor een job als Adviseur/euse kwaliteitszorg zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Mechelen, Elsene. Op StepStone.be kan je momenteel 12 vacatures terugvinden voor het beroep van Adviseur/euse kwaliteitszorg in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
42.600
35.600
Gemiddelde
51.900

Vacatures in Adviseur/euse kwaliteitszorg in Leuven

Verantwoordelijke Productie en Distributie

Rode Kruis-Vlaanderen
 • Mechelen, Gent
Binnen deze functie ben je verantwoordelijk om de kwaliteitszorg binnen de productie en distributie te borgen en garanderen.

Management Assistant Vakgroep Biologie

Vrije Universiteit Brussel
 • Elsene
Logistieke en inhoudelijke ondersteuning vakgroepraad en opleidingsraden: voorbereiden, opvolging en verslaggeving, voorbereiding en ondersteuning bij de kwaliteitszorg van de opleidingen

Logistiek Coördinator

Rode Kruis-Vlaanderen
 • Sint-Niklaas
Rode Kruis-Vlaanderen * Sint-Niklaas * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Intro - Rode Kruis-Vlaanderen biedt verzoekers om internationale bescherming een tijdelijke thuis. Een dynamisch team houdt het opvangcentrum draaiend.

Young Potential Supply Chain (Management Trainee)

Dixon Supply Chain
 • Anderlecht
Dixon Supply Chain * Anderlecht * Leercontract * Voltijds

Verantwoordelijke Preventieve Hulpacties en Ziekenvervoer

Rode Kruis-Vlaanderen
 • Mechelen
Rode Kruis-Vlaanderen * Mechelen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Intro - De dienst Interventie is op zoek iemand die voor de activiteiten preventieve hulpacties en ziekenvervoer bewaakt dat onze organisatie de laatste ...

Medisch Begeleider

Rode Kruis-Vlaanderen
 • Eeklo
Elke begeleider wordt ingeschakeld in een specifieke deeltaak. Rode Kruis-Vlaanderen * Eeklo * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Intro - Miljoenen mensen zijn op de vlucht voor oorlog, honger, vervolging of natuurgeweld.

Administratieve en communicatie medewerk(st)er

Vrije Universiteit Brussel
 • Elsene
De operationeel verantwoordelijke wordt bijgestaan door een voltijdse administratieve en communicatie medewerker/ster.

EEN LEGAL ASSISTANT (Noordstation)

Profile Group
 • Brussel
Om een managementafdeling te versterken, is onze klant op zoek naar EEN LEGAL ASSISTANT (Noordstation) voor onmiddellijke indiensttreding (voltijdse functie).

Productieverantwoordelijke 2 ploegen

Synergie Belgium nv
 • Lebbeke
Als productieleider ben je . Synergie Belgium nv * Lebbeke * Interimwerk met optie 'vast werk' * Voltijds - Introductie - Je stuurt en begeleidt clustercoaches en bewaakt het productieproces en de productieplanning.

Coördinator Logistiek

bpost
 • Boom
bpost * Boom * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Doel van de functie - Depot Boom is een groot logistiek depot waar iedere dag tussen de 5000 en 12000 pakketten verwerkt worden.
 • 1-10 Van 12
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.