Adviseur/euse kwaliteitszorg lonen in Aalst

Als Adviseur/euse kwaliteitszorg mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 42.600 €. Het gemiddelde loonbereik als Adviseur/euse kwaliteitszorg ligt tussen 35.600 € en 51.900 €. Voor een job als Adviseur/euse kwaliteitszorg zijn er heel wat jobaanbiedingen in Gent, Sint-Niklaas. Op StepStone.be kan je momenteel 13 vacatures terugvinden voor het beroep van Adviseur/euse kwaliteitszorg in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
42.600
35.600
Gemiddelde
51.900

Vacatures in Adviseur/euse kwaliteitszorg in Aalst

Verantwoordelijke Productie en Distributie

Rode Kruis-Vlaanderen
 • Mechelen, Gent
Binnen deze functie ben je verantwoordelijk om de kwaliteitszorg binnen de productie en distributie te borgen en garanderen.

Verpleegkundige

AZ Nikolaas
 • Sint-Niklaas
Je draagt bij tot een optimale kwaliteitszorg vb. kalibreren van het materiaal, deelnemen aan klinische studies, onderzoeken aan het bed van de patiënt, …

Hoofdverpleegkundige Kinder-en Jeugdpsychiatrie

AZ Nikolaas
 • Sint-Niklaas
Je hebt aandacht voor kwaliteitszorg. * Kwaliteitsvolle zorg op mensenmaat * Je coördineert en organiseert op jouw afdeling de patiëntgerichte, integrale en kwalitatieve zorg aan de patiënt, in nauw overleg met het artsenteam.

Medisch Begeleider

Rode Kruis-Vlaanderen
 • Eeklo
Elke begeleider wordt ingeschakeld in een specifieke deeltaak. Rode Kruis-Vlaanderen * Eeklo * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Intro - Miljoenen mensen zijn op de vlucht voor oorlog, honger, vervolging of natuurgeweld.

Pediatrisch verpleegkundige

AZ Nikolaas
 • Sint-Niklaas, Campusoverschrijdend
AZ Nikolaas * Sint-Niklaas, Campusoverschrijdend * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Functiebeschrijving * Je wordt bij voorkeur tewerkgesteld binnen het “Zorgprogramma Kinderen” bij tijdelijke tekorten.

SHIFT OPERATIONS LEADER | 70k chemische industrie

Fuse Engineering
 • Gent
Voor een bedrijf regio Gent zijn wij op heden dringend op zoek een ervaren Shift Leader Operations. * Als Shift Leader Operations ben je verantwoordelijk voor de operationele activiteiten voor de volledige productiesite.

Teamleider Verpleegkundige Mobiele Collecte

Rode Kruis-Vlaanderen
 • Mechelen
Om ons team te versterken, zijn we op zoek naar een teamleider . Als teamleider ben je lid van het team dat actief is in een donorcentrum of in mobiele collectes binnen een subregio.

JUNIOR PRODUCTIEVERANTWOORDELIJKE | internationale bekendheid

Fuse Engineering
 • Gent
Fuse Engineering * Gent * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Onze klant is gelegen in regio Gent en behoort tot het kransje snelgroeiende bedrijven binnen zijn specialisatie.

Verpleegkundige pneumologie-oncologie

AZ Nikolaas
 • Sint-Niklaas
Je werkt als verpleegkundige binnen een interdisciplinair team op de afdeling. Voor de overige taakinhouden verwijzen we de functieomschrijving 'verpleegkundige', terug te vinden op het Nikodoc of ...

GL Accountant

Dixon Finance
 • Waasland
Voor een toonaangevende HR-partner zijn we op zoek naar een GL Accountant die mee wil bouwen aan hun succesverhaal.
 • 1-10 Van 13
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.