Adviseur/euse kwaliteitszorg lonen in België

Als Adviseur/euse kwaliteitszorg mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 42.600 €. Het gemiddelde loonbereik als Adviseur/euse kwaliteitszorg ligt tussen 35.600 € en 51.900 €. Voor een job als Adviseur/euse kwaliteitszorg zijn er heel wat jobaanbiedingen in Antwerpen, Gent, Mechelen. Op StepStone.be kan je momenteel 17 vacatures terugvinden voor het beroep van Adviseur/euse kwaliteitszorg in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
42.600
35.600
Gemiddelde
51.900

Vacatures in Adviseur/euse kwaliteitszorg

Quality Controller Industrial Mechanics & Welding

adva consult sprl
 • Nivelles
adva consult sprl * Nivelles * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Based in Walloon Brabant, but operating in an international context, the company specializes in the manufacture, sale and installation of ...

Verantwoordelijke Productie en Distributie

Rode Kruis-Vlaanderen
 • Mechelen, Gent
Binnen deze functie ben je verantwoordelijk om de kwaliteitszorg binnen de productie en distributie te borgen en garanderen.

Beleidsmedewerker Zorg WZC Sint-Jozef

Gemeentebestuur Sint-Laureins
 • Sint-Laureins
Je hebt een uitgebreide interesse in de zorgsector en kennis van kwaliteitszorg; Heb je een diploma dat toegang geeft tot niveau B (bachelor of gelijkgesteld) en beschik je over een uitgebreide interesse in de ...

Quality Manager - Europese marktleider

Dixon Engineering
 • Kortrijk
Vertalen van de bedrijfsstrategie in een korte- en lange termijn kwaliteitsbeleid en zorgen voor de realisatie ervan via het uitwerken van concrete plannen, projecten en doelstellingen.

Verpleegkundige

AZ Nikolaas
 • Sint-Niklaas
Je draagt bij tot een optimale kwaliteitszorg vb. kalibreren van het materiaal, deelnemen aan klinische studies, onderzoeken aan het bed van de patiënt, …

Opleidingshoofd Vastgoed

Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen
 • Antwerpen
Je realiseert de doelen m.b.t. onderwijs, onderzoek, maatschappelijke dienstverlening, kwaliteitszorg, financiën en personeel en de representatie van deze opleiding binnen het kader van het departement ...

Hoofdverpleegkundige Kinder-en Jeugdpsychiatrie

AZ Nikolaas
 • Sint-Niklaas
Je hebt aandacht voor kwaliteitszorg. * Kwaliteitsvolle zorg op mensenmaat * Je coördineert en organiseert op jouw afdeling de patiëntgerichte, integrale en kwalitatieve zorg aan de patiënt, in nauw overleg met het artsenteam.

Medisch Begeleider

Rode Kruis-Vlaanderen
 • Eeklo
Elke begeleider wordt ingeschakeld in een specifieke deeltaak. Rode Kruis-Vlaanderen * Eeklo * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Intro - Miljoenen mensen zijn op de vlucht voor oorlog, honger, vervolging of natuurgeweld.

Pediatrisch verpleegkundige

AZ Nikolaas
 • Sint-Niklaas, Campusoverschrijdend
AZ Nikolaas * Sint-Niklaas, Campusoverschrijdend * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Functiebeschrijving * Je wordt bij voorkeur tewerkgesteld binnen het “Zorgprogramma Kinderen” bij tijdelijke tekorten.

SHIFT OPERATIONS LEADER | 70k chemische industrie

Fuse Engineering
 • Gent
Voor een bedrijf regio Gent zijn wij op heden dringend op zoek een ervaren Shift Leader Operations. * Als Shift Leader Operations ben je verantwoordelijk voor de operationele activiteiten voor de volledige productiesite.
 • 1-10 Van 17
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.