Adviseur/euse kredieten lonen in Gent

Als Adviseur/euse kredieten mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 46.100 €. Het gemiddelde loonbereik als Adviseur/euse kredieten ligt tussen 35.700 € en 52.600 €. Voor een job als Adviseur/euse kredieten zijn er heel wat jobaanbiedingen in Gent, Waregem, Aalter. Op StepStone.be kan je momenteel 19 vacatures terugvinden voor het beroep van Adviseur/euse kredieten in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
46.100
35.700
Gemiddelde
52.600

Vacatures in Adviseur/euse kredieten in Gent

RELATIEBEHEERDER

HAYS
 • Wachtebeke
Hiervoor voer je adviesgesprekken over alle domeinen heen (sparen, beleggen, kredieten, verzekeringen). Een specialisatie in kredieten of beleggingen is een troef.

RELATIEBEHEERDER BELEGGINGEN

HAYS
 • Aalter
* * Advies op maat geven aan bestaande en potentiële beleggingsklanten, back-up voor de kredieten Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen.

Payroll Officer voltijds of 4/5e

HR Talents
 • Gentbrugge
Je vult de sociale documenten in (tijdskrediet, ouderschapsverlof, educatief verlof,….)

Treasury Assistant

Ausy Group Belgium NV
 • East-Flanders
Je waakt over het credit control gebeuren en je voert ad hoc kredietanalyses uit.

Credit Controller

Renson Ventilation
 • Waregem
Beoordelen van de kredietwaardigheid en bewaken van de kredietlimieten op de debiteurenrekeningen van bestaande en nieuwe klanten en adviseren m.b.t. betalingsvoorwaarden teneinde op klantgerichte wijze ...

Credit Academist (Young Graduate Program)

Triple A Solutions
 • België
Na het afronden van het Credit Academy-traject sta je stevig in je schoenen om aan de slag te gaan als Credit Consultant voor verschillende projecten in heel België. o kredietanalyse;

Beheerder digital experience platform

Itzu Select
 • Vlaanderen
Onesto ontwikkelde een state of the art digitaal platform, dat hun medewerkers connecteert met klanten, dienstverleners (bv. energieadviseurs, kredietmakelaars,…) en waar potentieel ook investeerders toegang toe kunnen krijgen.

Credit Analyst Consultant

iCredit
 • Vlaanderen
Je hebt bij voorkeur 2 tot 10 jaar relevante ervaring in het nemen van kredietbeslissingen in het kader van hypotheken, leasing en/of LOA's

Credit Control Consultant

iCredit
 • Vlaanderen
Inschatting van kredietrisico's op basis van handelsinformatie

Credit Collector Consultant

Triple A Solutions
 • België
Als Credit Collector zorg jij ervoor dat de openstaande facturen bij onze klant worden betaald. * ervaring als Credit Collector of Call Agent is een pluspunt.
 • 1-10 Van 19
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.