Adviseur/euse kredieten lonen in Brugge

Als Adviseur/euse kredieten mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 46.100 €. Het gemiddelde loonbereik als Adviseur/euse kredieten ligt tussen 35.700 € en 52.600 €. Voor een job als Adviseur/euse kredieten zijn er heel wat jobaanbiedingen in Aalter. Op StepStone.be kan je momenteel 15 vacatures terugvinden voor het beroep van Adviseur/euse kredieten in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
46.100
35.700
Gemiddelde
52.600

Vacatures in Adviseur/euse kredieten in Brugge

RELATIEBEHEERDER BELEGGINGEN

HAYS
 • Aalter
* * Advies op maat geven aan bestaande en potentiële beleggingsklanten, back-up voor de kredieten Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen.

Credit Academist (Young Graduate Program)

Triple A Solutions
 • België
Na het afronden van het Credit Academy-traject sta je stevig in je schoenen om aan de slag te gaan als Credit Consultant voor verschillende projecten in heel België. o kredietanalyse;

Beheerder digital experience platform

Itzu Select
 • Vlaanderen
Onesto ontwikkelde een state of the art digitaal platform, dat hun medewerkers connecteert met klanten, dienstverleners (bv. energieadviseurs, kredietmakelaars,…) en waar potentieel ook investeerders toegang toe kunnen krijgen.

Credit Analyst Consultant

iCredit
 • Vlaanderen
Je hebt bij voorkeur 2 tot 10 jaar relevante ervaring in het nemen van kredietbeslissingen in het kader van hypotheken, leasing en/of LOA's

Credit Control Consultant

iCredit
 • Vlaanderen
Inschatting van kredietrisico's op basis van handelsinformatie

Credit Collector Consultant

Triple A Solutions
 • België
Als Credit Collector zorg jij ervoor dat de openstaande facturen bij onze klant worden betaald. * ervaring als Credit Collector of Call Agent is een pluspunt.

Junior Finance Consultant

iCredit
 • Vlaanderen
Dan moet je nu solliciteren als Junior Finance Consultant! Als iCredit Consultant heb je een contract van onbepaalde duur bij iCredit, maar word je op projectbasis tewerkgesteld bij onze klanten.

Credit Analyst Consultant

Triple A Solutions
 • Volgens woonplaats of voorkeur
Als Credit Analyst sta je in voor het bepalen van de kredietwaardigheid van klanten. Triple A Solutions is een A tot Z dienstverlener voor Credit Management oplossingen.

Credit Controller Consultant

Triple A Solutions
 • Volgens woonplaats of voorkeur
Als Credit Controller beheer je een klantenportefeuille en zorg je ervoor dat onbetaald facturen toch betaald worden. Je hebt al een bagage in credit management en bent op zoek een boeiende uitdaging?

Senior Finance Consultant

iCredit
 • Vlaanderen
Gemotiveerde finance professionals maken het verschil, altijd en overal. * Gedrevenheid en een passie voor finance. iCredit * Vlaanderen * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds
 • 1-10 Van 15
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.