Adviseur/euse klantendienst lonen in België

Als Adviseur/euse klantendienst mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 34.600 €. Het gemiddelde loonbereik als Adviseur/euse klantendienst ligt tussen 27.900 € en 40.900 €. Voor een job als Adviseur/euse klantendienst zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 1346 vacatures terugvinden voor het beroep van Adviseur/euse klantendienst in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
34.600
27.900
Gemiddelde
40.900

Vacatures in Adviseur/euse klantendienst

Customer Service Representative (Izegem)

Bergerat Monnoyeur
 • Izegem
Op zoek naar een verantwoordelijke en dynamische baan, dan is de job van Customer Service Representative echt iets voor jou.

Customer Care Agent (NL/FR)

DELHAIZE
 • Zellik
Als Klantendienst medewerker sta je in voor een magische dienstverlening aan onze (Home Delivery) klanten alsook voor de administratieve en organisatorische opvolging van dossiers.

Customs Customer Advisor

DHL Aviation
 • Steenokkerzeel
The Customs Customer Advisor supports, guides and advises customers on customs regulation and solutions in line with our DHL Customs business strategy and objectives, DHL guidelines and policies, in a ...

Customer Service Support

Proximus
 • Sankt Vith
Proximus * Sankt Vith * Contrat fixe à durée indéterminée * Plein temps - Chez Proximus, nous ouvrons tout un monde de possibilités digitales pour que les gens vivent mieux et travaillent plus efficacement. Vos responsabilités

Customer Service medewerker

ELIGIO nv
 • Antwerpen
Voor onze klant te Antwerpen zoeken we een voltijdse customer service medewerker.

Customer Service medewerker

Lannoo Graphics
 • Tielt
Lannoo Graphics * Tielt * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Lannoo Graphics, een divisie van de Uitgeverij Lannoo Groep, is een toonaangevende speler in de Benelux op het vlak van stationery ...

Customer Service Medewerker

Kadonation NV
 • Gent
Je komt terecht in een klein team dat nauw samenwerkt voor het leveren van een brede service, het team dat instaat voor customer support en operations.

Medewerkers Klantendienst (M/V/X)

Sibelga
 • Brussel
De klantendienst vormt voor onze klanten het eerste aanspreekpunt bij Sibelga en staat in voor de doorstroming van informatie van en de interne diensten.

Customer Service Medewerker

Martin Mathys
 • Halen
Als Customer Service Medewerker volg je klantenorders op van onze Key Accounts. * Als Customer Service Medewerker fungeer je als link tussen customer service en logistiek.

Adviseur Particuliere Klanten (H/F/X)

Beobank Réseau agents indépendants / Zelfstandig agenten-netwerk
 • Brussel
Beobank * Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Het agentschap werkt als bemiddelaar voor Beobank NV/SA.
 • 1-10 Van 1346
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.