Adviseur beleggingen lonen in Brugge

Als Adviseur beleggingen mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 46.200 €. Het gemiddelde loonbereik als Adviseur beleggingen ligt tussen 38.800 € en 55.800 €. Voor een job als Adviseur beleggingen zijn er heel wat jobaanbiedingen in Aalter, Eeklo. Op StepStone.be kan je momenteel 12 vacatures terugvinden voor het beroep van Adviseur beleggingen in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
46.200
38.800
Gemiddelde
55.800

Vacatures in Adviseur beleggingen in Brugge

RELATIEBEHEERDER BELEGGINGEN

HAYS
 • Eeklo
Als beleggingsadviseur ben je verantwoordelijk voor het domein Beleggingen en bouw je dit verder uit.

RELATIEBEHEERDER BELEGGINGEN

HAYS
 • Aalter
Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen.

BELEGGINGSADVISEUR

HAYS
 • Kruishoutem
Ter uitbreiding van het huidige team zijn wij van Hays Bank & Verzekeringen momenteel voor hen op zoek naar een Beleggingsadviseur .

Vermogensplanner / Successieplanner ǀ Uitstekend salarispakket

Austin Bright
 • Gent
Bent u een ervaren Vermogensplanner/Successieplanner op zoek een nieuwe uitdaging? Voor het support team, bestaande uit een 10-tal medewerkers, binnen het Wealth management-departement hopen zij binnenkort een ...

Business Banker

Beobank
 • Antwerpen, Dendermonde, Brugge, Kortrijk, Gent
En dat onze Business Bankers hun dossiers van A tot Z beheren? Als Business Banker waak je over de economische en financiële belangen van jouw klanten, zelfstandigen en bedrijven. Beobank

Verzekeringsspecialist - consultant diverse verzekeringstakken

Dekra Belgium NV
 • België
Dekra Belgium NV * België * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Zoek je Plezier, Passie en Prestige in een nieuwe job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Manager

FIDUCIAL
 • Brugge
Om de groei van FIDUCIAL ACCOUNTANCY in België te ondersteunen, zoeken wij voor ons kantoor in Brugge een Manager.

Payroll Officer voltijds of 4/5e

HR Talents
 • Gentbrugge
Voor een menselijke en aangename organisatie in regio Gentbrugge, ben ik op zoek naar een Payroll Officer om het HR team te versterken. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle payroll en sociaal-juridische vragen

Dossierbeheerder

FIDUCIAL
 • Brugge
Je beschikt over een Bachelor Accountancy-Fiscaliteit of een Master in een economische richting en je kunt terugblikken op een eerste ervaring van minstens 2 jaar als dossierbeheerder bij een fiduciaire * Brugge

FINANCE EXPERT / Challenging opportunity!

James Woodman
 • Oost-Vlaanderen
Voor onze klant zijn wij actief op zoek naar een gedreven Finance Expert ! Bovenal de ondersteuning van het Finance & Accounting team bij verscheidene bedrijven als Allround Financieel Expert!
 • 1-10 Van 12
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.