Administrator lonen in Gent

Als Administrator mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 35.700 €. Het gemiddelde loonbereik als Administrator ligt tussen 30.000 € en 44.900 €. Voor een job als Administrator zijn er heel wat jobaanbiedingen in Gent, Aalst (Oost-Vlaanderen ), Aalter. Op StepStone.be kan je momenteel 22 vacatures terugvinden voor het beroep van Administrator in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
35.700
30.000
Gemiddelde
44.900

Vacatures in Administrator in Gent

Administratief Medewerker Invorderingen

Fluvius
 • Melle
Als administratieve kracht werk je met een sterk team aan een vlotte dienstverlening.

Expert System Administrator - Teamleader

Uvion Bvba
 • Oudenaarde
Als Expert System Administrator krijg je de complexere installaties en storingen te verwerken.

Administrative Assistant

Vinci Energies Belgium
 • leon bekaertlaan 24, 9880, aalter
Voor een zwangerschapsvervanging (juni tem eind december) zijn we op zoek naar een administratief medewerker . Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor diverse administratieve taken.

HR Administration Officer

TEMPO-TEAM Regio West- & Oost- Vlaanderen
 • Geraardsbergen
Als HR administration officer ben jij verantwoordelijk voor de payroll, de tijdsregistratie en de personeelsadministratie.

TECHNICAL WRITER

Hays Response
 • Gent
Hays Response * Gent * Vast contract, bepaalde tijd * Thuiswerk - Technisch schrijver te Gent! Jouw verantwoordelijkheden - Voor onze partner gesitueerd te Gent, zijn we vanuit Hays op zoek naar een technisch schrijver .

Douane Declarant

Xtra Interim & Select
 • Zelzate
Xtra Interim & Select * Zelzate * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Introductie - Onze klant is een gespecialiseerde onderneming in douane en ter uitbreiding zijn ze op zoek een extra declarant.

HR Manager

HR essentials
 • Sint-Niklaas
HR essentials HR Manager * Sint-Niklaas * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds Location Open map HR essentials Kortrijksesteenweg 1023, 9000 Gent, België Commute Time

Administratief Bediende Logistiek Expeditie

Asap Office
 • Evergem
Asap Office * Evergem * Interimwerk met optie 'vast werk' * Voltijds - Introductie - Voor onze groeiende, internationale klant in Evergem zijn we op zoek naar een logistiek medewerker - expeditie.

HRIS Advisor

Securex
 • Drongen, Gent
Je hebt minstens 2 à 3 jaar ervaring als Payroll Advisor binnen een sociaal secretariaat of Payroll Administrator op een personeelsdienst.

Administratief Medewerker Werken

Fluvius
 • Merelbeke
Als administratieve kracht werk je met een sterk team aan een vlotte dienstverlening. Je werkt als administratief bediende op de de dienst 'Werken'.
 • 1-10 Van 22
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.