Administration Team Leader lonen in Antwerpen

Als Administration Team Leader mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 46.500 €. Het gemiddelde loonbereik als Administration Team Leader ligt tussen 38.000 € en 55.100 €. Voor een job als Administration Team Leader zijn er heel wat jobaanbiedingen in Antwerpen, Mechelen, Puurs. Op StepStone.be kan je momenteel 470 vacatures terugvinden voor het beroep van Administration Team Leader in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
46.500
38.000
Gemiddelde
55.100

Vacatures in Administration Team Leader in Antwerpen

PAYROLL MANAGER

HAYS
 • Wilrijk
Voor onze klant, een internationale en moderne sneler in de IT- en technologische sector, zijn wij vanuit Hays Antwerpen op zoek naar een Teamleader Payroll of Payroll Manager om het payroll ...

Logistiek teamleider

Manpower Group Solutions
 • Mechelen
Als logistiek Team Leader sta je in voor het aansturen, coachen en de werkverdeling van het team om zo tegemoet te komen aan de noden van de productie.

Facility Coordinator Cleaning te Puurs

ISS Facility Services
 • Antwerpen
U bent SPOC voor het cleaningpersoneel (deze bestaat uit +/- 60 medewerkers met de functies teamleader, werfleiding en schoonmaker) * U maakt deel uit een volwaardig facilitair team bij onze klant op de site en

ACCOUNTING MANAGER

HAYS
 • Wommelgem
De teamleader van elk van deze teams zal rechtstreeks aan jou rapporteren. Jij zal eindverantwoordelijkheid hebben over een team van in totaal 45 medewerkers, met name de AP Accountants, AR Accountants van ...

DOSSIERBEHEERDER BOEKHOUDKANTOOR Rumst

James Woodman
 • Rumst
Hier wordt geen onderscheid gemaak tussen juniors, seniors, teamleaders, ... Momenteel telt dit team een 10-tal medewerkers.

Teamleader AP/AR

Conessence
 • Wommelgem
Voor een grote speler op de Belgische doe-het-zelf markt, zijn wij op zoek naar een Teamleader AP/AR ter uitbreiding van de Finance afdeling in Wommelgem (Antwerpen). Ben jij de teamleader die wij zoeken?

Hoofd Technische Dienst

ACURITY
 • Kontich, België, Nederland, Luxemburg
Om ons team te verstevigen zijn we op zoek een planmatige leidinggevende met een technische achtergrond.

AP Accountant

TriFinance Belgium
 • Waasland
1 AP teamleader en 4 AP accountants - We zijn voor onze klant in het Waasland namelijk op zoek naar een junior AP accountant om het team te versterken. Het team & jouw verantwoordelijkheden Team

Office Administrator

Think Twice
 • Antwerp
An international company BALTIC TEXTILE TRADING BVBA is strengthening its team and currently looking for an - handling daily office administration duties and with some basic accountancy duties (training provided).

Teamleider Verpleegkundige Mobiele Collecte

Rode Kruis-Vlaanderen
 • Mechelen
Om ons team te versterken, zijn we op zoek naar een teamleider . Als teamleider ben je lid van het team dat actief is in een donorcentrum of in mobiele collectes binnen een subregio.
 • 1-10 Van 470
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.