Administratief technisch personeel lonen in Kortrijk

Als Administratief technisch personeel mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 37.800 €. Het gemiddelde loonbereik als Administratief technisch personeel ligt tussen 31.600 € en 47.000 €. Voor een job als Administratief technisch personeel zijn er heel wat jobaanbiedingen in Roeselare, Kortrijk, Waregem. Op StepStone.be kan je momenteel 168 vacatures terugvinden voor het beroep van Administratief technisch personeel in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
37.800
31.600
Gemiddelde
47.000

Vacatures in Administratief technisch personeel in Kortrijk

Zonemanager

Farys - TMVW CVBA
 • Brugge, Ronse
Er wordt hiervoor zowel met eigen personeel als met aannemers gewerkt. Je neemt verantwoordelijkheid voor het coördineren van de werkzaamheden in het kader van drinkwater en sanering (zowel investeringsprojecten als ...

Technisch Administratie Bediende

Randstad Gent 6127
 • Kortemark
Bekwaam personeel zorgt dan terug voor een goed draaiende organisatie. We zoeken een kandidaat met technische interesse en ervaring in de bouwsector.

Calculator Verpakkingssector

Golfkarton Soenen
 • Roeselare
Na een klantenvraag zet je jouw ondernemend denken volop in om klantgerichte calculaties op te maken met behulp van onze voorgeparametriseerde softwaremodule waarbij technische kennis van ons machinepark ...

Teamleader Production Acceptance

Renewi nv
 • Roeselare
Je staat in voor het correct uitvoeren van administratieve taken gelinkt aan acceptance.

Zorgkundige

OCMW Oudenaarde
 • Oudenaarde
Solliciteren kan met gemotiveerde sollicitatiebrief, curriculum vitae, kopie van het diploma en kopie van het visum (of bij kandidaten die afstudeerden in 2019 een bewijs van aanvraag visum) t.a.v. de Dienst ...

Verpleegkundige

OCMW Oudenaarde
 • Oudenaarde
Solliciteren kan met gemotiveerde sollicitatiebrief, curriculum vitae, kopie van het diploma en kopie van rijbewijs t.a.v. de Dienst Personeel en Organisatie, Meerspoort 30, 9700 Oudenaarde via onze knop Solliciteren.

BedrijfsJurist

ZOUTMAN N.V. Hoofdzetel
 • Roeselare
Je volgt de administratieve en juridische aspecten op m.b.t. het beheer, de handel en het oprichten van vastgoed.

Coördinator Werven bouwtechnische affiniteit

SEGAF
 • Kortemark
Wij zijn, als financieel gezonde KMO met 45 medewerkers, al meer dan 85 jaar actief in deze markt en danken ons succes aan een ver doorgedreven technische specialisatie en een professionele service aan onze klanten.

Hulpboekhouder

Synergie Belgium nv
 • Izegem
Als hulpboekhouder sta je in voor de leveranciersboekhouding van A tot Z. Daarnaast doe je ook het voorbereidende administratieve werk voor de afsluit.

Tijdelijk receptionist deeltijdse tewerkstelling

Synergie Belgium nv
 • Roeselare
Je hebt reeds ervaring als administratief bediende of onthaalbediende.
 • 1-10 Van 168
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.