Administratief medewerker logistiek lonen in Sint-Niklaas

Als Administratief medewerker logistiek mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 36.800 €. Het gemiddelde loonbereik als Administratief medewerker logistiek ligt tussen 31.200 € en 46.300 €. Voor een job als Administratief medewerker logistiek zijn er heel wat jobaanbiedingen in Antwerpen, Gent, Puurs. Op StepStone.be kan je momenteel 171 vacatures terugvinden voor het beroep van Administratief medewerker logistiek in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
36.800
31.200
Gemiddelde
46.300

Vacatures in Administratief medewerker logistiek in Sint-Niklaas

Logistiek planner

Synergie Belgium nv
 • Boom
Met ca. 700 medewerkers in Nederland doen ze er alles aan om de verwachtingen van hun klanten te overtreffen. Door uitbreiding van de activiteiten in België, zoeken wij voor de vestiging in Boom een logistiek planner.

Administratief Bediende Logistiek Expeditie

Asap Office
 • Evergem
Voor onze groeiende, internationale klant in Evergem zijn we op zoek naar een logistiek medewerker - expeditie. Wordt je met open armen onthaald op de logistieke afdeling.

Logistiek Administratief Bediende - Antwerpen

OfficeTeam
 • Antwerpen
Onze klant is een internationale speler, gespecialiseerd in het uitwerken van logistieke processen. * Je deed al administratieve ervaring op * Je bent klantvriendelijk en administratief sterk

Administratief Medewerker Logistiek

Fluvius
 • Lokeren
Een bachelor (logistiek, administratie) en enkele jaren administratieve werkervaring. Als administratieve kracht werk je met een sterk team aan een vlotte dienstverlening.

Logistiek Coördinator

Rode Kruis-Vlaanderen
 • Sint-Niklaas
Je ziet er op toe dat de logistieke medewerkers actief de gemeenschapsdiensten door de bewoners binnen het opvangcentrum organiseren en controleren op goede uitvoering.

Productieverantwoordelijke

Synergie Belgium nv
 • Lebbeke
Administratief werken vormt geen probleem voor jou en ook op organisatorisch vlak ben jij sterk.

Preventieadviseur

Synergie Belgium nv
 • Zottegem
Je werkt zelfstandig en bent communicatief en administratief sterk.

Internal Account Manager Customer Programs

Telenet Bvba
 • Mechelen
Je bent verantwoordelijk voor een correcte registratie en administratieve verwerking van de verkopen in de interne systemen;

Vertegenwoordiger Projecten

Dermaut Recruitment & Selection
 • Limburg, Antwerpen
Je kan vlot werken met PC en je werkt administratief nauwkeurig.

Technieker Middenspanning en Beveiligingen

Fluvius
 • Mechelen, Antwerpen, Limburg, Vlaams Brabant
Je bent administratief aangelegd en werkt nauwkeurig.
 • 1-10 Van 171
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.