Administratief medewerker logistiek lonen in Gent

Als Administratief medewerker logistiek mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 36.800 €. Het gemiddelde loonbereik als Administratief medewerker logistiek ligt tussen 31.200 € en 46.300 €. Voor een job als Administratief medewerker logistiek zijn er heel wat jobaanbiedingen in Gent, Waregem, Aalst (Oost-Vlaanderen ). Op StepStone.be kan je momenteel 100 vacatures terugvinden voor het beroep van Administratief medewerker logistiek in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
36.800
31.200
Gemiddelde
46.300

Vacatures in Administratief medewerker logistiek in Gent

Administratief Bediende Logistiek Expeditie

Asap Office
 • Evergem
Voor onze groeiende, internationale klant in Evergem zijn we op zoek naar een logistiek medewerker - expeditie. Wordt je met open armen onthaald op de logistieke afdeling.

Administratief Medewerker Logistiek

Fluvius
 • Lokeren
Een bachelor (logistiek, administratie) en enkele jaren administratieve werkervaring. Als administratieve kracht werk je met een sterk team aan een vlotte dienstverlening.

Logistiek Coördinator

Rode Kruis-Vlaanderen
 • Sint-Niklaas
Je ziet er op toe dat de logistieke medewerkers actief de gemeenschapsdiensten door de bewoners binnen het opvangcentrum organiseren en controleren op goede uitvoering.

Financieel Dossierbeheerder

Pass HR Services
 • Aalst
U verstuurt de rappels van overheidsgelden en verzorgt de administratieve opvolging.

Terminal Supervisor

Xtra Interim & Select
 • Gent
Xtra Harbour Select is gespecialiseerd in maritieme en logistieke profielen. Voor onze logistieke klant regio Gent zijn we op zoek een ervaren Terminal Supervisor.

ADMINISTRATIEF COMMERCIEEL BEDIENDE 8468689 / 48 C

Manpower
 • Gavere
Manpower Office People is specialist in het rekruteren van bedienden voor administratieve en ondersteunende functies. Voor een bedrijf regio Gavere zijn wij op zoek naar een Administratief commercieel bediende .

Dossierbeheerder Payroll

HR essentials
 • Waregem
Je bent communicatief én administratief sterk en werkt graag nauwkeurig.

Plant Manager Voedingsindustrie

Culinor
 • Gent
Dagelijks zijn een 500-tal medewerkers actief in 5 productievestigingen – waarvan 3 gelegen in de Gentse regio en 2 in de Kempen - en borgen kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid.

Meestergast mechanisch onderhoud

Ascento
 • Gent
Als één van de zes vestigingen van Kronos Worldwide, met hoofdkwartier in de US, bieden wij werkgelegenheid aan een 280-tal medewerkers.

Office manager

ANDRESS CONSULTING
 • Oudenaarde
Zo sta je o.m. in voor het algemene administratieve beheer en hou je de klantendossiers up-to-date. Je zorgt er ook voor dat ons bedrijf voldoet aan alle administratieve verplichtingen en nodige ...
 • 1-10 Van 100
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.