Administratief medewerker logistiek lonen in Antwerpen

Als Administratief medewerker logistiek mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 36.800 €. Het gemiddelde loonbereik als Administratief medewerker logistiek ligt tussen 31.200 € en 46.300 €. Voor een job als Administratief medewerker logistiek zijn er heel wat jobaanbiedingen in Antwerpen, Mechelen, Puurs. Op StepStone.be kan je momenteel 137 vacatures terugvinden voor het beroep van Administratief medewerker logistiek in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
36.800
31.200
Gemiddelde
46.300

Vacatures in Administratief medewerker logistiek in Antwerpen

Logistiek planner

Synergie Belgium nv
 • Boom
Met ca. 700 medewerkers in Nederland doen ze er alles aan om de verwachtingen van hun klanten te overtreffen. Door uitbreiding van de activiteiten in België, zoeken wij voor de vestiging in Boom een logistiek planner.

Logistiek Administratief Bediende - Antwerpen

OfficeTeam
 • Antwerpen
Onze klant is een internationale speler, gespecialiseerd in het uitwerken van logistieke processen. * Je deed al administratieve ervaring op * Je bent klantvriendelijk en administratief sterk

LOGISTIEK ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Intelect Turnhout
 • Herentals, Heist-op-den-Berg
Je kan een stabiele administratieve ervaring voorleggen.

Logistiek Coördinator

Rode Kruis-Vlaanderen
 • Sint-Niklaas
Je ziet er op toe dat de logistieke medewerkers actief de gemeenschapsdiensten door de bewoners binnen het opvangcentrum organiseren en controleren op goede uitvoering.

Digitale Accountant

Accal - Luc Callaert
 • Londerzeel
Administratief ondersteunende taken zoals klassement, correspondentie, enz.

Interne Project Developer

Arbalett
 • Antwerpen
Naast sterke administratieve vaardigheden bezit je ook over een 'commerciële flair' die je maar al te graag inzet

Account Manager

Rialto Recruitment nv
 • Oost-Vlaanderen
Tooniko staat in de sector bekend om zijn ruime voorraden, zijn zeer klantgerichte service en zijn efficiënte logistieke netwerk.

Lifting Engineer

Ausy Group Belgium NV
 • Antwerp
Ze zijn specialist in België op gebied van 3 grote divisies: Aannemingen, Kranen en Transport en Logistiek.

Transport en logistiek manager

Synergie Belgium nv
 • Tielt
Minstens 5 jaar ervaring binnen een logistieke functie Je bent aanspreekpunt voor logistieke vraagstukken en staat in voor de optimalisatie van het magazijn en transportproces

Preventieadviseur regio Oost-Vlaanderen

De Lijn
 • regio Oost-Vlaanderen
Je verricht administratieve werkzaamheden conform de wetgeving en interne regelgeving en zorgt voor o.m. maandverslagen, jaarverslag, arbeidsongevallensteekkaarten, documenten in het kader van de keuze, ...
 • 1-10 Van 137
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.