Administratief medewerker expeditie lonen in Sint-Niklaas

Als Administratief medewerker expeditie mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 38.800 €. Het gemiddelde loonbereik als Administratief medewerker expeditie ligt tussen 32.500 € en 48.100 €. Voor een job als Administratief medewerker expeditie zijn er heel wat jobaanbiedingen in Antwerpen, Gent, Puurs. Op StepStone.be kan je momenteel 133 vacatures terugvinden voor het beroep van Administratief medewerker expeditie in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
38.800
32.500
Gemiddelde
48.100

Vacatures in Administratief medewerker expeditie in Sint-Niklaas

Administratief Bediende Logistiek Expeditie

Asap Office
 • Evergem
Voor onze groeiende, internationale klant in Evergem zijn we op zoek naar een logistiek medewerker - expeditie. * Expeditierapporten opmaken.

Digitale Accountant

Accal - Luc Callaert
 • Londerzeel
Administratief ondersteunende taken zoals klassement, correspondentie, enz.

Financieel Dossierbeheerder

Pass HR Services
 • Aalst
U verstuurt de rappels van overheidsgelden en verzorgt de administratieve opvolging.

Interne Project Developer

Arbalett
 • Antwerpen
Naast sterke administratieve vaardigheden bezit je ook over een 'commerciële flair' die je maar al te graag inzet

Preventieadviseur regio Oost-Vlaanderen

De Lijn
 • regio Oost-Vlaanderen
Je verricht administratieve werkzaamheden conform de wetgeving en interne regelgeving en zorgt voor o.m. maandverslagen, jaarverslag, arbeidsongevallensteekkaarten, documenten in het kader van de keuze, ...

Doc & Train Admin

Pfizer SA
 • Puurs
Een continue en evenwichtige dienstverlening m.b.t. alle administratieve taken in de Document- en Learning Management systemen voor alle afdelingen binnen Pfizer Puurs.

Adviserend arts (Arbeidsongeschiktheid)

Mutualités Libres - Onafhankelijke Ziekenfondsen
 • Ganshoren, Hal, Wilrijk, Herentals
Dit gebeurt in een medisch kabinet met andere collega's adviserend artsen, paramedici en medisch administratief assistenten.

Medewerker commerciële binnendienst - automotive Wilrijk

OfficeTeam
 • Wilrijk
Je verzorgt de administratieve afhandeling van de aflevering van wagens * Je verzorgt de administratieve afhandeling van import en export * Je biedt administratieve * Een eerste ervaring in een administratieve functie is vereist

Compensation & Benefits Officer

Facilicom Services Groep België
 • Antwerpen
Met ruim 4.000 medewerkers gaan wij verder dan alleen de dienstverlening. Facilicom België is met meer dan 4.500 medewerkers in diverse facilitaire disciplines actief (schoonmaak, bewaking, ...

Operator / Technieker Waterzuivering

AQUAFIN NV
 • Mechelen
Ten slotte zorg je voor de administratieve opvolging van het proces aan de hand van o.a. rapporteringen. Deze administratieve taken houden ongeveer 1/5de van het totale pakket in.
 • 1-10 Van 133
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.