Administratief medewerker expeditie lonen in Antwerpen

Als Administratief medewerker expeditie mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 38.800 €. Het gemiddelde loonbereik als Administratief medewerker expeditie ligt tussen 32.500 € en 48.100 €. Voor een job als Administratief medewerker expeditie zijn er heel wat jobaanbiedingen in Antwerpen, Mechelen, Puurs. Op StepStone.be kan je momenteel 98 vacatures terugvinden voor het beroep van Administratief medewerker expeditie in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
38.800
32.500
Gemiddelde
48.100

Vacatures in Administratief medewerker expeditie in Antwerpen

Preventieadviseur regio Oost-Vlaanderen

De Lijn
 • regio Oost-Vlaanderen
Je verricht administratieve werkzaamheden conform de wetgeving en interne regelgeving en zorgt voor o.m. maandverslagen, jaarverslag, arbeidsongevallensteekkaarten, documenten in het kader van de keuze, ...

Adviserend arts (Arbeidsongeschiktheid)

Mutualités Libres - Onafhankelijke Ziekenfondsen
 • Ganshoren, Hal, Wilrijk, Herentals
Dit gebeurt in een medisch kabinet met andere collega's adviserend artsen, paramedici en medisch administratief assistenten.

Compensation & Benefits Officer

Facilicom Services Groep België
 • Antwerpen
Met ruim 4.000 medewerkers gaan wij verder dan alleen de dienstverlening. Facilicom België is met meer dan 4.500 medewerkers in diverse facilitaire disciplines actief (schoonmaak, bewaking, ...

Operator / Technieker Waterzuivering

AQUAFIN NV
 • Mechelen
Ten slotte zorg je voor de administratieve opvolging van het proces aan de hand van o.a. rapporteringen. Deze administratieve taken houden ongeveer 1/5de van het totale pakket in.

Formulatie Operator - 3 ploegen

Pfizer SA
 • Puurs
Operationele en administratieve taken

data/BI analist

Experis
 • Antwerp
Je hebt ervaring binnen de administratieve sector.

HR Officer (4/5e)

HR Talents
 • Aartselaar
Je beheert het administratieve luik en de praktische kant van HR (contracten, sociale documenten, prestatiestaten, opleidingscertificaten, in- & uitdienstdocumenten, educatief verlof, …).

Business Development Manager - Ref. 615

ICT TALENTS
 • Antwerpen
Maken van verslagen, administratieve opvolging en het updaten van het CRM-systeem.

Senior Beheerder Rapportering (BI)

Provincie Antwerpen
 • Antwerpen
Binnen het team Management Ondersteuning (TMO) zorgen ze voor de administratieve ondersteuning van het departement. * het aansturen en samenwerken met externe en interne BI-en rapportering medewerkers

Field Service Technician (m/f/d)

Innio
 • Gent, Antwerp, Kortrijk
Na het voltooien van je werk aan de motor, werk je ook de klus administratief bij met een klantrapportage en een rapportage voor de loonadministratie.
 • 1-10 Van 98
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.