Administratief commercieel bediende lonen in Hasselt

Als Administratief commercieel bediende mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 37.800 €. Het gemiddelde loonbereik als Administratief commercieel bediende ligt tussen 31.600 € en 47.000 €. Voor een job als Administratief commercieel bediende zijn er heel wat jobaanbiedingen in Hasselt, Genk, Lummen. Op StepStone.be kan je momenteel 42 vacatures terugvinden voor het beroep van Administratief commercieel bediende in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
37.800
31.600
Gemiddelde
47.000

Vacatures in Administratief commercieel bediende in Hasselt

Verantwoordelijke boekhouding A - Z

Fashion Point
 • Eisden
Administratieve organisatie

ADMINISTRATIEF BEDIENDE

Hays Response
 • Lummen
Vanuit jouw commerciële ingesteldheid zal je verder het verkoopteam en het management ondersteunen in allerhande administratieve taken.

Project Aankoper Bouwsector

Talentlink
 • Limburg
Je bent een ervaren aankoper , calculator , projectleider of projectmanager in de bouw en heb je interesse in een commerciële bouwkundige functie waarbij je een beroep kan doen op je ...

Woodshop Manager

Cras NV
 • Halen
Je streeft een uitstekende klantenservice na door zowel het commercieel-administratieve luik als het logistieke luik van je vestiging uitstekend te organiseren.

HR Coördinator België

Itzu Select
 • Genk
Je coördineert de payroll processen in België, zowel voor arbeiders als voor bedienden (Eblox). * Je beheert het flexibele verloningspakket voor de bedienden.

Allround Administratief Bediende

Motorrad JOY'N US
 • BMW Meeusen Motoren - Wijnegem, Meerhout
Een mogelijkheid om je zowel op administratief als op commercieel vlak maximaal te ontplooien. * Jouw commerciële talent zorgt ervoor dat de verkoop van accessoires zoals kledij vlot loopt.

Sales Advisor Tweedehandswagens

BMW JOY'N US
 • BMW DAVO - Sint-Truiden
Naast een commerciële flair, bezit je ook goede administratieve kwaliteiten. * De mogelijkheid om je commerciële talenten maximaal te ontplooien, mede dankzij regelmatige deelname aan de trainingen in het ...

Dispatcher

Comfort Energy
 • Hasselt
Sta je ook in voor enkele administratieve taken zoals de stocktelling, de administratie bij levering per boot, aanvragen van nieuwe bestuurderskaarten voor de chauffeurs, …

PLOEGBAAS - Hasselt

IRIS
 • Hasselt
Je maakt binnen de administratieve dienst de nodige wekelijkse planningen en stelt de klanten en opdrachtgevers op de hoogte van je planning.

Vrachtwagenchauffeur Mazout regio Limburg

Mazoutvoordeel
 • Limburg
beperkte administratieve taken zorgen voor afwisseling: betalingen ontvangen, leveringsnota's en andere documenten invullen;
 • 1-10 Van 42
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.