Actuaris lonen in België

Als Actuaris mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 45.100 €. Het gemiddelde loonbereik als Actuaris ligt tussen 40.000 € en 50.000 €. Voor een job als Actuaris zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Sint-Jans-Molenbeek. Op StepStone.be kan je momenteel 25 vacatures terugvinden voor het beroep van Actuaris in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
45.100
40.000
Gemiddelde
50.000

Vacatures in Actuaris

Actuaris Schadeverzekeringen

KBC Bank & Verzekering
 • Vlaams-Brabant
Als actuaris bij KBC zorg je er mee voor dat we onze producten steeds beter afstemmen op de noden van onze klanten.

Actuaris Pensioenen

KBC Bank & Verzekering
 • Brussel
KBC Bank & Verzekering * Brussel * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Wat houdt deze vacature in? Je versterkt een multidisciplinair .

Junior Actuary Non-life Development

AG Insurance
 • Brussel
Voor het team “ Development Motor”, dat zich bezig houdt met alle producten rond mobiliteit, zoekt AG Insurance een Junior Actuaris Product Manager Motor.

Business Actuary

DKV Belgium
 • Brussel
Als actuaris bij DKV België bepaal je de premie die nodig is voor bestaande en nieuwe producten, monitor je de rentabiliteit ervan en bereken je de reserves BGAAP en IFRS.

Junior Actuary Non-Life Development

AG Insurance
 • Brussel
Voor het team “ Development Motor”, dat zich bezig houdt met alle producten rond mobiliteit, zoekt AG Insurance een Junior Actuaris Product Manager Motor.

Business Verzekerings Specialist

Belfius Noord-Brabant CommV
 • Noord-Brabant
Wil jij als verzekeringsspecialist ons business team versterken en meewerken aan de uitbouw van onze business werking in de regio?

Expert Verzekeren (master)

KBC Bank & Verzekering
 • West-Vlaanderen
Binnen ons Master-traject Expert Verzekeren zet je als jonge starter je eerste stappen in de verzekeringswereld.

HR Business Partner

Elia nv/sa
 • Brussel
Als HR Business Partner neem je actief deel aan het ontwikkelen, implementeren en harmoniseren van een performant HR beleid (organisatieontwikkeling, personeelsplanning, ...

Legal advisor Verzekeringen

KBC Bank & Verzekering
 • Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant
Heb je een vraag aan onze Talent Acquisition advisor? KBC Bank & Verzekering * Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant * Vast contract, onbepaalde tijd * Voltijds - Wat houdt deze vacature in?

Adviseur Particuliere klanten

Beobank
 • Aalst, Antwerpen, Asse, Brussel, Dendermonde, Gent, Ieper, Menen, Tienen, Sint-Niklaas, Vilvoorde
Ben jij ervan overtuigd dat jouw advies het verschil kan maken om je klanten te helpen hun projecten te realiseren? Het is jouw taak om onze klanten proactief te begeleiden en een lange-termijnrelatie met hen op te bouwen.
 • 1-10 Van 25

Salarisgegevens voor soortgelijke jobtitels

Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.