Account manager business to business lonen in België

Als Account manager business to business mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 48.900 €. Het gemiddelde loonbereik als Account manager business to business ligt tussen 41.800 € en 59.200 €. Voor een job als Account manager business to business zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 595 vacatures terugvinden voor het beroep van Account manager business to business in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
48.900
41.800
Gemiddelde
59.200

Vacatures in Account manager business to business

Accountmanager Kredieten B2B – Antwerpen-Limburg

Talentfinder
 • Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant
Om de sterke groei verder te ondersteunen zoeken zij een Accountmanager voor Antwerpen, Limburg en een deel van Vlaams-Brabant.

Purchasing Manager

Executive Talents
 • Brussel
To further support their strategic growth ambitions we are currently recruiting an experienced Purchasing Manager.

Sales Director ICT

Talents4You N.V.
 • Zaventem
We have several other positions such as Internal Sales, External Sales (Business Development, Account management, Sales Executives …) and Presales.

Engagement Manager Managed Services

Talents4You N.V.
 • Zaventem
We have several other positions such as Internal Sales, External Sales (Business Development, Account management, Sales Executives …) and Presales.

Business Development Manager

Pass HR Services
 • België
Momenteel zijn zij op zoek een tweetalige Business Development Manager België. * U onderhandelt en bespreekt raamcontracten en voorwaarden met grote accounts en leveranciers.

International Business Developement Manager - Protein Market

Manpower
 • Roeselare
International Business Development Manager - Protein Market - Voor deze afdeling gaan ze op dit moment op zoek een International Business Developement Manager.

Sales Manager

HUDSON
 • Anzegem
Voor het hoofdkantoor van Eurobands in de Benelux, zijn we op zoek een (m/v/x): Sales Manager, ondernemend, gedreven commercieel talent dat strategie, structuur en peoplemanagement verenigt.

Internal Account Manager Customer Programs

Telenet Bvba
 • Mechelen
Je bent verantwoordelijk voor het Internal Account Management binnen je migratie portefeuille * Je vertegenwoordigt Telenet Business op een professionele manier dankzij een gedegen kennis van de producten ...

Partner Account Manager - Energy

Dixon Sales & Marketing
 • Mechelen
Sterke commerciële ervaring als Account Manager , Business Developer of in sales in het algemeen? * Opstellen en opvolgen van accountplannen in lijn met de strategische doelstellingen

Inside Sales Representative - Vottem

Lyreco Belgium NV
 • Vottem
Je vindt wekelijks wel ergens een gaatje om je accounts up to date te houden in SAP en SFM * Je beheert jouw klantenaccounts zowel in real life als telefonisch, steeds mét een glimlach.
 • 1-10 Van 595
Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.