Aankoper Bouw lonen in België

Als Aankoper Bouw mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 43.200 €. Het gemiddelde loonbereik als Aankoper Bouw ligt tussen 37.000 € en 53.400 €. Voor een job als Aankoper Bouw zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent. Op StepStone.be kan je momenteel 304 vacatures terugvinden voor het beroep van Aankoper Bouw in België. Meer informatie over het loon vind je hieronder.
43.200
37.000
Gemiddelde
53.400

Vacatures in Aankoper Bouw

Project Aankoper Bouwsector

Talentlink
 • Limburg
Je bent een ervaren aankoper , calculator , projectleider of projectmanager in de bouw en heb je interesse in een commerciële bouwkundige functie waarbij je een beroep kan doen op je ...

Productspecialist Aankoop

Cras NV
 • Waregem
We zijn op zoek een resultaatsgerichte productspecialist (aankoper) met sterke relationele vaardigheden en een groot leervermogen.

Aankoper

Antwerpse Bouwwerken
 • Borgerhout
Als ervaren aankoper sta je in, in overleg en samenwerking met het werfteam, voor een optimaal en tijdig inkoopproces.

WERKVOORBEREIDER AANKOPER | Dynamische omgeving

Fuse Engineering
 • Turnhout
'Passie', 'flexibiliteit' en 'jarenlange vakkennis' hebben er voor gezorgd dat dit jonge bedrijf in nog geen 20 jaar de top van de bouwsector is geklommen.

Aankoper

Van Hool NV
 • Koningshooikt
van Hool is op zoek naar een Aankoper , Departement Industriële Voertuigen * Na een inwerkperiode bent u verantwoordelijk voor het aankopen van onderdelen en diensten die gebruikt worden voor de bouw van ...

Manager Aankoop - Bouwsector

Daoust
 • Brussel, Wallonië
De bouwprojecten die onze klant realiseert zijn divers. In de functie van aankoper ben je verantwoordelijk voor het aankopen van materiaal, materieel en diensten ter ondersteuning van de werven in Brussel en Wallonië .

Contractonderhandelaar met bouwkundig netwerk

Talentlink
 • Limburg
Je bent een ervaren aankoper , calculator , projectleider of projectmanager in de bouw en heb je interesse in een commerciële bouwkundige functie waarbij je een beroep kan doen op je ...

Operations Manager

BAKKER & PARTNERS
 • Mechelen
IGEMO ontwikkelt en verleent diensten rond verschillende beleidsdomeinen en thema's: klimaat, milieu, ruimtelijke ordening, stedenbouw, mobiliteit, erfgoed, wonen, ondernemen, werken, welzijn.

Werfleider

Alloson sa/nv
 • Bruxelles
Beheer, organisatie en controle van activiteiten op bouwplaatsen. * Initiatief en autonomie en communiceert aandachtspunten voor het succes van bouwplaatsen.

HR Manager

BAKKER & PARTNERS
 • Mechelen
IGEMO is een vereniging van lokale besturen in het arrondissement Mechelen die diensten ontwikkelt en verleent voor een veelheid aan beleidsdomeinen en thema's: klimaat, milieu, ruimtelijke ordening, ...
 • 1-10 Van 304

Salarisgegevens voor soortgelijke jobtitels

Alle getoonde salarisgegevens zijn gebaseerd op statistische enquêtes door StepStone. Dit zijn gemiddelde waarden en de informatie kan niet worden toegewezen aan individuele vacatures.