bpost

3.3
  1. Distributie, transport en logistiek
  • Brussel - Bruxelles
  • 10,001+

Over ons

Bij bpost group werken meer dan 34.000 unieke gezichten die elke dag miljoenen mensen dichter bij elkaar brengen. En die straffe, toffe, grappige, sympathieke en moedige gezichten kunnen altijd nieuwe collega's gebruiken. Waarom het zo leuk is om een van de gezichten van bpost te zijn? Daar zijn veel redenen voor, maar 1 ding is zeker: je kan elke dag fier zijn op wat je doet.

Jij bent uniek, wij ook
Bij bpost group werken 34.000 unieke mensen in evenveel unieke jobs. bpost is divers, een weerspiegeling van onze maatschappij, en daar zijn we fier op. Met al die talenten samen krijgen we heel wat voor elkaar.

Zeker van je werk
bpost is één van de grootste werkgevers van België. Bij ons mag je zeker zijn van stabiliteit, goede werkomstandigheden en een mooi loon. Zowel voor wie op de baan gaat als voor wie op kantoor werkt.

Op jouw ritme
Je job is aangepast aan jouw leven. Bij bpost zorgen we voor een aangename balans tussen werk en privé. Onze managers en teamleaders vinden samen met jou een werkritme dat bij je past.

Grijp kansen en groei met ons mee
Een job voor het leven? We hebben alles in huis om je te blijven boeien. Want bij ons krijg je meer dan een job. Je krijgt kansen die aansluiten bij je interesses. De mogelijkheden binnen bpost zijn eindeloos.

Een job met impact
Wat je functie bij bpost ook is, jij hebt impact op het dagelijkse leven van mensen. Want duizenden brieven en pakjes op hun bestemming brengen, dat doe je niet alleen. We zijn een team van doorzetters en staan altijd klaar om onze klanten te helpen.

Breng mensen samen
Wij springen elke dag uit bed met een bijzonder doel voor ogen: mensen dichter bij elkaar brengen. Een rol die nu belangrijker is dan ooit. En daarom geven we ons 100%.

In een duurzame organisatie
bpost streeft er naar om een referentie te worden op gebeid van duurzaamheid. En dat zit ‘m niet enkel in onze ecologische voetafdruk. We investeren ook in het ontwikkelen en motiveren van onze werknemers. Logisch toch?

In het kort

Adres:
Muntcentrum - Centre Monnaie , 1000 Brussel - Bruxelles, BE
Grootte:
10,001+
Sector:
Distributie, transport en logistiek

Contacts

CareerE-Mail
  1. Vacatures
  2. bpost