Sorry, we hebben momenteel geen openstaande vacatures.
Blijf op de hoogte van nieuwe jobs in ons bedrijf.
Hou me op de hoogte via e-mail

Over ons

Zep Industries B.V. is sinds 1937 wereldwijd een grote marktspeler op het gebied van reinigings- en onderhoudsproducten, systemen en diensten. Zep staat voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. De sleutel van ons succes zijn onze gemotiveerde medewerkers die dagelijks hun expertise toewijden aan ons bedrijf en product.

Wil je deel uitmaken van een bedrijf dat gelooft in het bevorderen van een omgeving waarin medewerkers kunnen groeien en hun carrièredoelen kunnen bereiken? Zep Industries biedt uitstekende kansen voor doorgroeimogelijkheden en de concurrerende positie in de markt maakt van Zep Industries een spannende organisatie voor professionals die niet alleen een baan zoeken, maar ook een levenslange carrière.

Zep Industries B.V. is leverancier van hoogwaardige reinigings- en onderhoudsproducten voor de professionele markt. Met een ervaring van ruim 75 jaar biedt Zep een zeer breed assortiment van kwalitatief hoogwaardige industriële reinigings- en onderhoudsproducten waaronder reinigingsmiddelen, desinfectiemiddelen, handreinigers, waterbehandelingsproducten, smeermiddelen, vloerreinigers, geurbelevingsproducten, etc. Zep levert aan een omvangrijk cliënteel uit verschillende industrieën zoals de voedingsmiddelenindustrie, bouw, automotive, horeca, overheid en institutionele en industriële industrie.

In het kort

Adres:
Quellinstraat 49, 2018 Antwerpen, BE