Over ons

VERZEKERINGEN DONCKERS & VERSCHUEREN, gespecialiseerd in verzekeringen voor zowel particulieren als kleine en middelgrote ondernemingen, zag het licht in 2003 en groeide intussen uit tot een achtkoppig team.

Wij bieden onze klanten het hele verzekeringspakket aan. Naast de klassieke, de auto- en brandverzekering, doen wij ook pensioenverzekeringen voor zelfstandigen en de verzekering Speciale Risico’s voor bedrijven. Onze dienst schadebeheer telt momenteel drie specialisten met ruime ervaring.

Tot onze diensten behoren ook beleggingen in België naast hypothecaire leningen en autofinancieringen.

Naar onze klanten toe dragen wij Nabijheid, Onafhankelijkheid, Advies en Service hoog in het vaandel. Omdat wij voor langetermijnrelaties gaan, zijn ook eerlijkheid en correctheid onze norm.

Bedrijfscultuur

Dezelfde bovenvermelde waarden passen wij toe voor onze werknemers. Ook streven wij een aangename werksfeer na, bij ons mag er gelachen worden, maar naar onze klanten toe verwachten wij een professionele houding. Jaarlijks organiseren wij enkele evenementen voor het personeel, zoals een etentje, een theaterbezoek of het bijwonen van een sportevenement.

Bedrijfsvoordelen

  • Permanente opleidingen
  • Maaltijdcheques
  • Groeps- en hospitalisatieverzekering
  • Vlot bereikbaar met auto en openbaar vervoer

In het kort

Hoofdzetel:

Ter Rivierenlaan 1-3, 2100 Deurne, BE

Contacts

Peter Donckers

Locatie

Zakenkantoor Donckers en Verschueren
Ter Rivierenlaan 1-3, 2100 Deurne, Belgium

Meest recente jobs

Sorry, dit bedrijf heeft geen vacatures online - kom binnenkort nog eens opnieuw kijken