Over ons

Van Mossel Automotive Groep is met meer dan 3000 medewerkers in 70 Jaar tijd uitgegroeid tot één van de grotere en vooraanstaande automobiel bedrijven. Ons bedrijf telt ruim 100 vestigingen in België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Nederland.

Van Mossel Automotive Groep, met zijn dealerbedrijven, Used Cars centra, carrosseriebedrijven, autoleasebedrijven, staat voor gastvrijheid en een uitstekende service.

Westlease is een van de leasingmaatschappijen binnen de groep met een vloot van meer dan 5.000 wagens.
Op 27 december 1982 werd Westlease boven de doopvont gehouden. Sedert dit moment werd Westlease de vertrouwde partner voor vele Belgische KMO's in het geven van flexibele en efficiënte oplossingen voor het mobiliteitsvraagstuk van velen onder hen.
Westlease heeft alles in huis om zijn klanten te verleiden. Ten eerste is er de jarenlange ervaring, die geleid heeft tot een uitgebreide en tevreden klantenportefeuille.  Daarnaast staan wij voor een persoonlijke, no-nonsense aanpak. Een aanpak die werkt, gezien de blijvende groei van het bedrijf. Tenslotte heeft onze klant altijd het laatste woord: onze kennis en expertise wordt gebundeld om aan de wensen en vragen aan onze klanten tegemoet te komen.

In het kort

Adres:
Ringlaan 11, 8501 Heule, BE
Grootte:
1000+
Sector:
Automobielsector

Westlease

  1. Automobielsector
  • Heule
  • 1000+
  1. Vacatures
  2. Westlease