Je zoekopdracht leverde 1 resultaten op
  • 1 van 1
  • 1 van 1

Over ons

Veritas insprieert elk jaar meer dan 7 miljoen klanten met modieuze accessoires en ideeën om zelf creatief aan de slag te gaan. We willen elke vrouw helpen om haar eigen identiteit en persoonlijke stijl uit te drukken, op haar manier.
Ready-to-wear accessoires, beenmode, stoffen, juwelen, customizing materiaal, … Werkelijk alles is te vinden in onze filialen in België, Luxemburg én in onze bloeiende webshop.

Het geheim achter het succes van Veritas?
Dat ligt in de nauwe samenwerking tussen gepassioneerde medewerkers, zorgvuldig gekozen leveranciers en trouwe partners. Samen verleggen we elke dag grenzen. We omarmen vernieuwing en verandering in een positieve sfeer, durven gekke ideeën op tafel gooien en doen zaken op een eerlijke manier. Zo tillen we ons assortiment, onze diensten en onze winkels naar een hoger niveau. En zo slagen we erin om de verwachtingen van de klant, het kloppende hart van onze organisatie, telkens te overtreffen.

Werken bij Veritas

Geen dag is hetzelfde bij Veritas! Onze organisatie is continu in beweging, dus ook jouw uitdagingen zijn divers, veelzijdig en verrassend. Reken op een hecht team van gepassioneerde collega's die elkaar door dik en dun steunen in een fijne, modebewuste werksfeer. Bovendien dagen we je uit om te groeien in functie en verantwoordelijkheden en om ‘gekke’ ideeën op tafel te gooien. En dan is er nog de voldoening om klanten te doen stralen. Stappen ze met een goed gevoel én een glimlach naar buiten, dan is je missie geslaagd.

Onze waarden

Stap je binnen bij Veritas, dan merk je het meteen. Onze rekken liggen boordevol hebbedingen om je outfit te pimpen of je DIY-project te realiseren. Of je doet de allertofste ideetjes op om creatief te knutselen. Wij dompelen onze klanten graag onder in een modebewuste wereld vol inspiratie. Veritas is zoveel méér dan een winkel… Dat bewijzen we met vijf kernwaarden die we elke dag tot leven brengen.

Klantgericht. Onze klant komt op de eerste plaats. Elke klant wordt begroet en wij zijn duidelijk herkenbaar door een open houding. We bieden spontaan hulp aan om de klant verder te helpen en kennen het assortiment door en door. Bij elke handeling stellen we optimale service en klantentevredenheid voorop.

Geconnecteerd. Door een uitstekend klantencontact weten we wat er leeft bij onze klanten, werken we aan een langetermijnrelatie en kunnen we proactief reageren op noden en verwachtingen. Samenwerken maakt ons tot een (h)echt team. We denken vooruit en verder dan onze eigen taak. Transparante communicatie en constructieve feedback helpen hierbij.

Verrassend. Onze klanten worden telkens opnieuw verrast en geïnspireerd in onze winkel en door onze service. We proberen graag nieuwe dingen uit en durven onze grenzen te verleggen. We staan open voor verandering en vernieuwing, we zijn flexibel. Iedereen durft mee te denken en voorstellen te formuleren.

Gepassioneerd. Wij zijn gepassioneerd door en trots op wat we doen, elke dag opnieuw. Iedereen is enthousiast, gedreven en gemotiveerd en straalt een positieve attitude uit. Onze winkel is uitnodigend en tot in de kleinste details in orde. We doen graag dat extraatje meer om onze klant verder te helpen.

Verantwoordelijk. Iedereen neemt zijn/haar verantwoordelijkheid op. Iedereen voelt zich verantwoordelijk voor en betrokken bij het winkelresultaat. We bereiken resultaten als een team. We gaan verantwoordelijk om met data en persoonsgegevens van klanten, medewerkers en leveranciers.

In het kort

Adres:
De Villermonstraat 9, 2550 Kontich, BE
Grootte:
101-500
Sector:
Groothandel, detailhandel
Textiel, confectie, mode