4.2
Gebaseerd op 7 reviews
Een mening geven
Redenen waarom werknemers graag bij Verisure werken
Uitdagingen
Voor 100% van de huidige werknemers zijn de uitdagende taken een belangrijke reden om te blijven werken voor Verisure. Het gemiddelde van alle andere bedrijven is 68%.
Trots om hier te werken
Van werkgever veranderen? Daar is geen sprake van voor 80% van de huidige werknemers, omdat ze zich identificeren met het bedrijf. Het gemiddelde van alle andere bedrijven is 44%.
Salaris
Het goede salaris bij Verisure is voor 80% van de huidige werknemers een belangrijke reden om niet op zoek te gaan naar een nieuwe job. Het gemiddelde van alle andere bedrijven is 48%.

Hoe werknemers denken over Verisure:

Kantoor en transportmogelijkheden
4.1/5
Bedrijfscultuur
4.2/5
Training
4.3/5
Work-life balance
4.0/5
Carrièreperspectieven
4.1/5
Verisure heeft geen invloed op het publiceren van beoordelingen en kan deze noch bewerken nog wijzigen

7 Overeenkomende beoordelingen

Beoordelingen filteren en sorteren op:

Een dynamische en informele omgeving waar je veel kan bijleren!

Anoniem bij Evere, Belgium, huidige werknemer bij Juli 2018

Sterke punten

Je komt in een erg dynamische omgeving terecht waar je op korte tijd veel kan bijleren en jezelf kan ontwikkelen. Het groeipotentieel is enorm dus er worden voortdurend nieuwe kansen gecreëerd. De bedrijfscultuur is informeel en heel menselijk. De communicatielijnen zijn heel direct. Verisure is ook erg flexibel zodat je een goede work-life balans behoudt (homeworking, glijdende uren,...)

Punten ter verbetering

Overal airco voorzien, maar daar wordt aan gewerkt :-)

Was deze review nuttig?
Review rapporteren

Société jeune, dynamique et laissant la chance à tout le monde!

Medewerker in Aanwerving & selectie bij Evere, Belgium, huidige werknemer bij Juli 2018

Sterke punten

Ce job me permet de m'épanouir dans un environnement agréable. Les horaires flexibles me permettent de pouvoir concilier beaucoup plus facilement ma vie privée et ma vie professionnelle. Les bureaux sont magnifiques, espaces verts et en plus Verisure offre des fruits chaque matin afin qu'on puisse commencer la journée avec plein de vitamines! De plus, on commence directement avec un CDI et beaucoup d'avantages. Peu de sociétés proposent la même chose!

Punten ter verbetering

La société grandit très vite. Il faut donc savoir s'adapter très rapidement.

Over de job

Je suis Sales Recruiter. Mon but est de trouver de nouveaux talents qui pourraient s'épanouir chez nous. J'accompagne les candidats à travers toutes les étapes de recrutement jusqu'à leur entrée dans la société.

Was deze review nuttig?
Review rapporteren

Entreprise en mouvement!

Medewerker in Aanwerving & selectie bij Evere, Belgium, huidige werknemer bij Juli 2018

Sterke punten

Culture d'entreprise, Evolution interne, Challenges, Autonomie, Responsabilisation, Polyvalence, ...

Punten ter verbetering

Fin des travaux de terrassement (prevu prochainement)

Was deze review nuttig?
Review rapporteren

Fantastische mensen leren kennen, super toffe sfeer onder de collega's

Medewerker in Groothandel, detailhandel bij Brussels, België, voormalig werknemer bij (2018)

Sterke punten

loon, collega's, ambitie, doorgroeimogelijkheden, opleiding

Punten ter verbetering

work/life balans, mensen minder targets opleggen

Over de job

gewoon mensen contacteren en een afspraak inplannen om het product ter plaatse te gaan voorstellen

Was deze review nuttig?
Review rapporteren

Heel leerrijke ervaring maar eens en nooit meer.

Medewerker in Verkoop en inkoop bij Bruxelles, België, voormalig werknemer bij (2018)

Sterke punten

Dit is een bedrijf dat zijn mensen uitperst als een citroen, ze beloven vanalles maar kunnen het niet waarmaken. Veel klachten en enkel jonge werkmensen van 18 tot 30 jaar. Gemiddelde werkduur is 4 maanden dat de mensen blijven! 

Punten ter verbetering

Nieuw management en verbeterde werk gezin balans 

Over de job

Deur aan deur verkoop. Kei harde Sales met onmogelijke targets. Installaties plaatsen is ook 1 van de verwachtingen. 50u per week werken.

Was deze review nuttig?
Review rapporteren
Antwoord van het bedrijf
18/07/2018
Talent Acquisition Specialist
Bedankt om je mening met ons te delen! Jammer dat je Verisure op die manier hebt ervaren. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze mensen zich goed voelen bij ons en alle kansen krijgen om zich verder te ontwikkelen. We willen ons als werkgever alleen maar verbeteren dus alle feedback is uiteraard steeds welkom. Contacteer mij gerust via kevin.rappoort@verisure.be indien je dit graag verder wil bespreken.

Uitdagende en dynamische salesgedreven organisatie.

Anoniem bij Evere, België, huidige werknemer bij Juni 2018

Sterke punten

Veel doorgroeimogelijkheden en opportuniteiten om je weg te zoeken in deze snelgroeiende organisatie.

Punten ter verbetering

Work life balans mag beter. 

Was deze review nuttig?
Review rapporteren
Antwoord van het bedrijf
18/07/2018
Talent Acquisition Specialist
Bedankt om je mening met ons te delen! Fijn dat je Verisure en de opportuntiteiten die we bieden aan de medewerkers weet te apprecieren.

Voor gedreven mensen op zoek naar professionele uitdagingen

Anoniem bij Evere, België, huidige werknemer bij Juni 2018

Sterke punten

Flexibele werkuren, goede ligging, correcte verloning, aangebame collega's en uitdagend werk

Punten ter verbetering

Douches op het werk voorbde sportievelingen zijn welkom

Was deze review nuttig?
Review rapporteren
Antwoord van het bedrijf
18/07/2018
Talent Acquisition Specialist
Bedankt om je mening met ons te delen! Gezien we ons als werkgever telkens wensen te verbeteren is het zeer fijn opbouwende feedback te mogen ontvangen. Het punt wat je aanhaalt is zeker terecht en we bekijken in hoeverre we hier een oplossing kunnen voorzien.

Meest recente jobs

Sorry, dit bedrijf heeft geen vacatures online - kom binnenkort nog eens opnieuw kijken