Over ons

Het verhaal van de Group Vandecasteele begint 50 jaar geleden in Moeskroen toen Peugeot op zoek was naar een nieuwe vertegenwoordiger voor hun merk. In de loop van de jaren breidt de zaak van Roger Vandecasteele en zijn vrouw uit met nieuwe vestigingen en stappen verschillende familieleden er mee in. Behalve Peugeot bestaat de groep intussen ook uit Citroën, DS Automobiles en Opel, naast Vancia Car Lease en VDC Car, een label voor tweedehandswagens. Group Vandecasteele is dan ook zoveel meer dan een garage van multimerken en wil oplossingen bieden in het volledige mobiliteitsverhaal : verkoop, verhuur, leasing, nieuw, tweedehands, elektrische wagens, mechaniek en carrosserie van alle merken.
De vestigingen Kortrijk en Moeskroen werden respectievelijk in 2015 en 2016 uitgeroepen tot dealer van het jaar, de vestiging in Ath werd used car dealer zowel in 2015 als in 2016.

Bedrijfscultuur

Group Vandecasteele in Kortrijk telt 40 werknemers. Als echt familiebedrijf dragen we het familiale karakter hoog in het vaandel. We willen niet de grootste zijn, maar wel de beste en gaan dan ook tot het uiterste om onze klanten kwaliteit en service te leveren.Het bedrijf kent een vlakke structuur, het management is makkelijk aanspreekbaar en er heerst een ontspannen werksfeer. Om hun professionalisme op peil te houden, volgen onze werknemers regelmatig zowel interne als externe opleidingen. Teambuilding activiteiten worden per afdeling (verkoop, naverkoop…) georganiseerd.

Bedrijfsvoordelen

  • markconforme lonen
  • interne en externe opleidingsmogelijkheden
  • doorgroeimogelijkheden
  • extralegale voordelen naargelang de functie
  • aandacht voor de werk-privé balans
  • vlot bereikbaar: gelegen aan de oprit E17 en vlakbij het centrum

In het kort

Adres:
Kuurnsesteenweg 107 , 8500 KORTRIJK, BE
Grootte:
0-50
Sector:
Automobielsector
  1. Vacatures
  2. Vandecasteele Garage NV

Vandecasteele Garage NV

  1. Automobielsector

Contacts

Xavier Vandemeulebroeke E-Mail