Je zoekopdracht leverde 1 resultaten op
  • 1 van 1
  • 1 van 1

Over ons

Peter Van De Velde bvba voert voor u grond- en afbraakwerken uit. Op onze vaste breekwerf te Oudegem (Dendermonde) worden breek- en zeefwerken uitgevoerd. Hier worden ook de gestorte materialen gesorteerd en indien mogelijk gerecupereerd.

Tevens kan u hier terecht voor de aankoop van verschillende soorten COPRO-gekeurde puingranulaten, grond, zand, teelaarde, enz. alsook voor het aanleveren van beton- en baksteenpuin, grond vermengd met stenen, gemengd afval, groenafval, enzovoort.

Sinds 2012 beschikken we over een eigen betoncentrale. Met onze eigen vrachtwagens kunnen wij leveren en in ons centrum kan u zelf terecht voor het afhalen van verschillende soorten gestabiliseerde producten, schraalbeton, zandcement, …)

U kan ons eveneens contacteren voor het huren van containers, alle transport met vaste vrachtwagen en/of oplegger (kipwagen).

Door een zeer uitgebreid en modern machinepark, met uitzonderlijke capaciteit en vakkundig bediend door ervaren machinisten, is de firma PETER VAN DE VELDE bvba uw ideale partner. Onze firma staat dagelijks ter beschikking voor het snel en efficiënt afwerken van zowel kleine als grote projecten.
Onze jarenlange ervaring garandeert een kwaliteitsvolle dienstverlening op maat van de klant. Bij Peter Van De Velde bvba gaan we geen enkele uitdaging uit de weg en verleggen we elke dag onze grenzen om u de beste service te bieden.

In het kort

Adres:
Bohemen 101a, 9260 Wichelen, BE
Grootte:
0-50
Sector:
Manufacturing, productie