Van Mossel Automotive Groep

  1. Automobielsector
  • Antwerpen
  • 1000+

Over ons

Werken bij Van Mossel Mercedes-Benz Trucks De Van Mossel Automotive Groep is met meer dan 3200 medewerkers in 70 Jaar tijd uitgegroeid tot één van de grotere en vooraanstaande automobielbedrijven. 

Ons bedrijf telt bijna 200 vestigingen in België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Nederland. Van Mossel Automotive Groep met zijn dealerbedrijven, Used Cars centra, carrosseriebedrijven, autoleasebedrijven, staat voor gastvrijheid en een uitstekende service. Hierdoor kent de onderneming in volle expansie een ongekend snelle groei. Om deze groei te waarborgen zijn wij dringend op zoek naar talent dat niet alleen deel wil uitmaken van de Van Mossel Automotive Groep maar ook belang hecht aan het helpen van de klant en diens verwachtingen te overtreffen. Werken bij Van Mossel betekent werken in een gedreven omgeving en een uitdagende baan met volop ruimte om jezelf te ontwikkelen.

In België biedt Van Mossel Mercedes-Benz momenteel reeds personen- en bestelwagens aan én na de zomer wordt een gloednieuwe concessie gestart met Mercedes-Benz Trucks op de Bischoppenhoflaan te Deurne.

In het kort

Adres:
Noordersingel 19, 2140 Antwerpen, BE
Grootte:
1000+
Sector:
Automobielsector

Contacts

  1. Vacatures
  2. Van Mossel Automotive Groep