Over ons

VM Consult is een accountancy kantoor enig in zijn soort!

Het kantoor is opgericht door Evert Van Mele, IAB erkend accountant en belastingconsulent. Rond hem staat een team van 6 medewerkers.

Keywords die ons kantoor en team goed omschrijven zijn: jong van geest, dynamisch, perfectionistisch, gedreven, steeds up to date en toegankelijk.

Ons klantenbestand groeit wekelijk en deze groei is nog versterkt door de verhuis naar ons gloednieuwe kantoor. Daarnaast proberen we dagelijks onze processen te optimaliseren en te verfijnen om zo onze klanten beter van dienst te zijn.

Medewerkers zijn bij ons geen nummers maar individuen die meedenken en samen met ons gepassioneerd zijn door cijfers. We vinden het belangrijk dat mensen kunnen groeien en geven hen alle kansen om bij te scholen en elkaar te inspireren en te motiveren. Samen tillen we elkaar naar een hoger niveau, hetgeen veel voldoening geeft.

We werken hard maar verliezen de work-life balance niet uit het oog. Onze medewerkers weten dat ze steeds bij ons terecht kunnen en we zoeken samen naar oplossingen als het evenwicht niet meer in balans is.

In het kort

Adres:
Zwaanaardestraat 40 A, 9112 Sinaai, BE
Sector:
Auditing, accounting
  1. Vacatures
  2. VM Consult

Contacts

Isabelle Hanssens033447788E-Mail

VM Consult

  1. Auditing, accounting