Over ons

Total is een wereldwijd geïntegreerde producent en leverancier van energie, een toonaangevend internationaal olie- en gasbedrijf en met SunPower ’s werelds op één na grootste zonne-energiebedrijf. De activiteiten van Total omvatten olie- en gasproductie, raffinage, petrochemie en marketing.
Op het gebied van polymeren combineert Total de belangrijkste expertisegebieden in katalyse, processen en producten om hoge prestaties en duurzame oplossingen voor haar klanten te bieden.
Total steunt initiatieven die haar carbon footprint verlagen met inbegrip van het gebruik en de ontwikkeling van hernieuwbare en gerecycleerde grondstoffen van biologische oorsprong, in lijn met haar inzet voor een betere energie.

De site in Antwerpen ligt in het havengebied van de stad en telt drie productiesites. Die vormen samen een geïntegreerd platform voor raffinage (338.000 vaten per dag) en petrochemie (1,1 miljoen ton ethyleen per jaar).
De activiteiten van het platform omvatten de productie van verschillende olieproducten (benzine, lpg, diesel, kerosine, zware stookolie enz.) en chemische basisproducten (alkenen, C4-fracties en aromatische koolwaterstoffen waarvan sommige worden omgevormd tot polymeren – polyethyleen met hoge dichtheid).
Deze producten worden gebruikt in tal van huishoudelijke en industriële toepassingen, zoals in verpakkingen en in de autosector. Het Antwerpse platform telt 1.700 medewerkers.

In het kort

Adres:
Rue De L'Industrie 52, 1040 Etterbeek, BE
Sector:
Chemische en petrochemische industrie

TOTAL

3.9
  1. Chemische en petrochemische industrie
  1. Vacatures
  2. TOTAL