TK Elevator Belgium

  1. Bouw, constructie

Over ons

Als één van ’s werelds grootste liftbedrijven werken we dagelijks met elkaar in een high-tech industrie aan het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor onze klanten. We staan niet stil en zijn altijd in beweging. Onze baanbrekende, intelligente en groene mobiliteitsoplossingen maken van stedelijke omgevingen overal ter wereld de beste plek om te wonen.

In België werken wij met meer dan 300 enthousiaste medewerkers buiten in het veld en binnen op kantoor. Liften, roltrappen en automatische deuren zijn de producten die wij verkopen, onderhouden, repareren en ook weer moderniseren. Onze installaties zijn te vinden in publieke gebouwen, warenhuizen, bedrijven, kantoorgebouwen, appartementencomplexen, flats, lichthavens en spoorweg- en metrostation. De werkzaamheden zijn onder te verdelen in Nieuwbouw – Modernisering – Service – Reparatie.

Maak gebruik van je talent en maak het verschil…..werken bij thyssenkrupp Elevator betekent dat je oplossings- en resultaatgericht, duurzaam en met trots wilt presteren. Samen met misschien je toekomstige collega’s sluit je aan bij onze waarden; ‘wees een team, laat je mening horen en vier successen als team.’ Met elkaar leveren wij onze klanten de service die wij beloven!

In het kort

Adres:
Metrologielaan 10, 1130 BRUXELLES, BE
Grootte:
251-500
Sector:
Bouw, constructie

Contacts

Jona Op de BeeckHR Officer Recruitment, Training & Development+32 (0) 2 247 36 84E-Mail
  1. Vacatures
  2. TK Elevator Belgium