Over ons

Synergie en haar divisies Careers, Construct, Technics, Campus Recruitment en Recruitment & Selection, maken deel uit van de multinationale groep Synergie. Wij zijn een specialist in personeelsbeleid en -advies, uitzendarbeid en rekrutering & selectie, maar ook inhouse-diensten, outplacement, projectsourcing en opleidingen.

Onze missie

Het is onze missie om duurzaam en klantgericht te ondernemen. Om hechte samenwerkingsverbanden te ontwikkelen én te onderhouden. Synergie is een enabler die inspireert en klanten bijstaat in hun groei zodat ze zich verder kunnen ontwikkelen.

Ontdek wat Synergie voor uw bedrijf kan betekenen

Al 20 jaar maakt Synergie Belgium werk van werk voor mensen. Als gereputeerde HR-partner kennen we de snelheid van de markt en kunnen we efficiënt op die veranderingen inspelen. We ondersteunen onze klanten bij het flexibel inzetten van extra personeel tijdens piekmomenten, bij de aanwerving van vast personeel of om gespecialiseerde kennis in huis te halen.

Synergie heeft alle expertise in huis om uw onderneming te helpen groeien. Onze ervaren consultants zetten zich elke dag met veel enthousiasme in om de juiste persoon op de juiste job te zetten.

Ben jij op zoek naar een leuke job?

Onze consulenten helpen je graag bij je zoektocht naar een geschikte job! Kom eens langs bij een kantoor bij jou in de buurt, of neem contact met ons op per mail of telefoon. Je vindt al onze vacatures terug op onze website.

Zin in een vaste job binnen de Synergie-groep?

Bij Synergie maken we elke dag werk van werk voor mensen. We zijn matchmakers tussen kandidaat en bedrijf en daarbij kijken we verder dan de vacature of het cv. Daarom zijn we steeds op zoek naar straf talent met een neus voor HR en een scherpe kijk op de wereld.

Of je nu aan de slag gaat als uitzendconsulent, payroll consultant of op een van onze diensten op het hoofdkantoor, een job bij Synergie is de perfecte start van een bloeiende carrière! Bekijk al onze vacatures op www.werkenbijsynergie.be.

In het kort

Adres:
Desguinlei 88, 2018 ANTWERPEN, BE
Sector:
HR diensten, aanwerving en selectie

Synergie Belgium nv

3.4
  1. HR diensten, aanwerving en selectie
  1. Vacatures
  2. Synergie Belgium nv